mokotowiec pisze:.Ale zauważcie jedno ze po tej aferze nagle w Polskiej lidze zaczelo padac malo goli i byly prawie remisy.
To znaczy kiedy
Heh Lakierek pewnie nie uwierzysz , ale pierwszy raz sie z toba zgodze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sie 2005, 17:47
mokotowiec pisze:.Ale zauważcie jedno ze po tej aferze nagle w Polskiej lidze zaczelo padac malo goli i byly prawie remisy.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzychuchriss » 09 sie 2005, 19:07
Krzychuchriss

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 09 sie 2005, 19:27
MacGyyer_1990

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 19:55
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lip 2008, 12:31
Pamięta pan wywiad dla "Gazety"? Już wiele miesięcy temu na pytanie, czy będzie pan kandydował, usłyszeliśmy: "Ależ skąd! Ja już się szykuję do roli byłego prezesa i nie będę kandydował. Proszę napisać to wężykiem".
- Wiem, wiem, ale znacznie ważniejsi ludzie ode mnie składali deklaracje, których nie dotrzymywali. Uwierzcie mi, że gdyby nie rozmowa z działaczami UEFA, w ogóle nie zaprzątałbym sobie tym głowy. Zresztą wcale nie muszę być prezesem, wystarczy, żebym został głównodowodzącym w sprawie Euro 2012. Robię to od pięciu lat i najlepiej się do tego nadaję. Powiem nieskromnie, że na tym polu biję innych kandydatów o kilka długości. Gdyby prezesem był jednak ktoś inny niż ja, Euro powinno zostać w rękach Listkiewicza i jego ludzi, którzy są doskonałymi fachowcami w tej sprawie.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lip 2008, 12:34
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lip 2008, 12:39
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 08 lip 2008, 12:42
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lip 2008, 13:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 08 lip 2008, 14:10
Jaro1910
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 lip 2008, 14:34
Jaro1910 pisze:Z drugiej strony jedyną pozytywną rzeczą, jaką do tej pory zrobił, to wywalczenie Euro 2012 dla Polski i Ukrainy.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lip 2008, 14:38
Trenerem on jest dobrym ale dlaczego uwazasz ze swietny bylby z niego prezes? Ja bym dal szanse wykazac sie Tomaszewskiemu, niech w koncu pokaze to lepsze oblicze prezesowania i naprawiania polskiej pilki o ktorym trabia caly czas i o swojej koncepcji na ten temat.Jaro1910 pisze:Dla mnie świetnym prezesem PZPN-u byłby Henryk Kasperczak.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lip 2008, 14:41
Jak dla mnie to wyszłoby jak z Samoobroną, która ciągle trąbiła, że ,,oni już rządzili". A co się stało po ich wejściu do koalicji, wszyscy wiemy. Janek to krzykacz i nic więcej. Z tego co pamiętam, to był w jakimś szefostwie komisji PZPN przeciwko korpucji czy czegoś w tym stylu i nic efektywnego nie zrobił.Martinho pisze:Trenerem on jest dobrym ale dlaczego uwazasz ze swietny bylby z niego prezes? Ja bym dal szanse wykazac sie Tomaszewskiemu, niech w koncu pokaze to lepsze oblicze prezesowania i naprawiania polskiej pilki o ktorym trabia caly czas i o swojej koncepcji na ten temat.Jaro1910 pisze:Dla mnie świetnym prezesem PZPN-u byłby Henryk Kasperczak.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lip 2008, 14:46
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 08 lip 2008, 14:54
Jaro1910
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio