piotrpio2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 sie 2005, 15:22
marcin90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 sie 2005, 15:46
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 sie 2005, 19:25
Nie obrażaj Łęcznej, Grodziska Wlkp i Wodzisłąwia bo te miasta mają od dawna prawa miejskie!!!!!!!!!!!Krzysztof Jarzyna pisze:A ja chcialbym zeby spadla Arka, Korona i Zaglebie za te wszystkie przekrety... a tak w ogole to moglaby spasc Legia, Cracovia, Bełchatow (ktory pewnie i tak poleci) i wszystkie wioski typu Łęczna, Grodzisk, Wodzisław i takie tam kluby bez kibiców.
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 sie 2005, 19:39
Rom$on pisze:Nie obrażaj Łęcznej, Grodziska Wlkp i Wodzisłąwia bo te miasta mają od dawna prawa miejskie!!!!!!!!!!!
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 sie 2005, 20:12
O widze zę koleżanka nie widziała zadnego meczu Korony , ani skrótu Korona wbrew jej pozycji ligowej gra dobrze brakuje tylko skuteczności we wszystkich 3 meczach Korona była lepsza nasi piłkarze muszą się tylko przełamać przyzwyczaić do ekstraklasy . Nie sądze też że przez Korone liga jest mniej ciekawa widziałaś mecz Pogoń-Korona ?? świetne widowisko . Korona prezentuje bardzo ofenzywną grę jeszce się rozegramy i będziemy wysoku w tabeli jeszcze sie zdziwicie . Pozatym jeśli po pierwszej rundzie będziemy nisko to Klicki sypnie kaską na transfery i wtedy nie ma siły żebyśmy spadliAnka pisze: dziwo miejsce barażowe obecnie zajmuje Groclin, a spadkowie (tutaj mniejsze zdziwienie) GKS Bełchatów i Korona Kielce. Z jednej strony nie dziwi mnie fakt, iż beniaminki słabo sobie radzą, z drugiej jednak szkoda, że tak niski poziom jest przez nie prezentowany, przez co liga jest mniej ciekawa. Według mnie jednak spadnie GKS Bełchatów i Lech Poznań. Z całym szacunkiem do Lechitów, ale jednak nie są oni drużyną, która jest w stanie grać na pierwszoligowym poziomie.
Pozdrawiam.
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 09 sie 2005, 21:26
cris10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 sie 2005, 22:56
Mimo wszystko lepiej jest mieć po 3 kolejkach 3 punkty niż jedenScyzoryk pisze:Wole gre Korony bardzo widowiskowa niż murowanie własnej bramki przez Arkę .
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2005, 0:40
Scyzoryk pisze:Korona wbrew jej pozycji ligowej gra dobrze brakuje tylko skuteczności we wszystkich 3 meczach Korona była lepsza nasi piłkarze muszą się tylko przełamać przyzwyczaić do ekstraklasy(...)Korona prezentuje bardzo ofenzywną grę jeszce się rozegramy i będziemy wysoku w tabeli jeszcze sie zdziwicie .
no tak, bo teraz wszystkim na rece patrza to tym razem trzeba ratowac sie transferamiScyzoryk pisze:Pozatym jeśli po pierwszej rundzie będziemy nisko to Klicki sypnie kaską na transfery i wtedy nie ma siły żebyśmy spadli![]()
mam nadzieje ze to bylo z przymruzeniem oka, bo kiedy kibic Korony, sorki Kolportera, mowi ze "pieniadze nie graja" to trosze zakrawa na ironie, paradoks, i takie tam dziwne rzeczyScyzoryk pisze:aczkolwiek wiadomo że pieniądze nie grają
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 10 sie 2005, 9:47
po pierwsze nie kolportera tylko KORONKIKrzysztof Jarzyna pisze:no tak, bo teraz wszystkim na rece patrza to tym razem trzeba ratowac sie transferamiScyzoryk pisze:Pozatym jeśli po pierwszej rundzie będziemy nisko to Klicki sypnie kaską na transfery i wtedy nie ma siły żebyśmy spadli![]()
![]()
mam nadzieje ze to bylo z przymruzeniem oka, bo kiedy kibic Korony, sorki Kolportera, mowi ze "pieniadze nie graja" to trosze zakrawa na ironie, paradoks, i takie tam dziwne rzeczyScyzoryk pisze:aczkolwiek wiadomo że pieniądze nie grają![]()
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 sie 2005, 10:37
Chodzło mi kumaty kolego z ostrowca/radomia/rzeszowa czy skąd ty , że nawet jeśli kupować nowych zawodników wydawać duże pieniądze na transfery to wcale nie oznacza że zespół będzie wygrywać , bogaty klub wcale nie musi zawsze wygrywać .Krzysztof Jarzyna pisze:Scyzoryk pisze:Korona wbrew jej pozycji ligowej gra dobrze brakuje tylko skuteczności we wszystkich 3 meczach Korona była lepsza nasi piłkarze muszą się tylko przełamać przyzwyczaić do ekstraklasy(...)Korona prezentuje bardzo ofenzywną grę jeszce się rozegramy i będziemy wysoku w tabeli jeszcze sie zdziwicie .
Pamietam Kielce z 3 ligi i w takich przypadkach dostawaliscie zupelnie przypadkiem karnego w 94min, no i po braku skutecznosci![]()
![]()
no tak, bo teraz wszystkim na rece patrza to tym razem trzeba ratowac sie transferamiScyzoryk pisze:Pozatym jeśli po pierwszej rundzie będziemy nisko to Klicki sypnie kaską na transfery i wtedy nie ma siły żebyśmy spadli![]()
![]()
mam nadzieje ze to bylo z przymruzeniem oka, bo kiedy kibic Korony, sorki Kolportera, mowi ze "pieniadze nie graja" to trosze zakrawa na ironie, paradoks, i takie tam dziwne rzeczyScyzoryk pisze:aczkolwiek wiadomo że pieniądze nie grają![]()
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2005, 13:04
bardzo sie ciesze ze zrozumiales ironie, ale musze przyznac ze nie bylo to zbyt trudnehubertd pisze:zrozumialem ironie, masz jakis dowod ze pieniadze klickiego odgrywaja jakas inna role niz inwestowanie w transfery i w klub NIE MASZ !!
proponuje zebys hasla pt. "wiec sie zamknij" kierowal do swioch kolegow o ile ich masz...hubertd pisze:wiec sie zamknij !! i nie obrazaj nigdy KORONY
ale ja nie pisze zadnych glupot o kupowaniu meczy!! przynajmniej ja nie analazlem w moim poscie slowa, ze Kolporter kupil mecz...Scyzoryk pisze:Pozatym przestań pisać tych głupot o kupowaniu meczów bo jesteś śmieszny ... żadnej z tych sytuacji po której był karny nie widziałeś więc piszesz takie głupoty , nikt nam nic nie udowodnił a nawet nie miał żadnych zastrzeżeń co do słuszności tych karnych więc się przytkaj .
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kobyl07 » 10 sie 2005, 13:58
Kobyl07

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sie 2005, 17:36
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 sie 2005, 20:25
No wiadomo wszyscy was okradają biedaczki ... 2 lata temu Korona teraz Heko przedtem Cracovia no porpostu jesteści pokrzywdzeni przez los i PZPN . A może porpostu wasz skłąd był cienki ?? W tym roku pewnie też was ktoś okradnie więc przyjmij moje największe wyrazy współczuciaKrzysztof Jarzyna pisze:ale ja nie pisze zadnych glupot o kupowaniu meczy!! przynajmniej ja nie analazlem w moim poscie slowa, ze Kolporter kupil mecz...
po drugie sytuacje, o ktorych mowisz widzaialem - u Was w meczu ze Stala, jedna w meczu u nas w Rzeszowie, i jedna w meczu ze Stalowa Wola... te 3 (a w zasadzie 4) mi wystarczyly...
i kolejny chlopak z Kielc kaze mi sie przymknac rozumiem, ze jak cos nie idzie po waszej mysli to sie burzycie, ale istnieje cos takiego jak wolnosc slowa, wiec niestety mozecie co najwyzej gotowac sie dalej.
Scyzoryk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio