Kto spadnie z ekstraklasy?? - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Która dru?yna spadnie z ekstraklasy?

Czas głosowania minął 24 lut 2006, 12:56

Górnik Zabrze
4
9%
Arka Gdynia
7
16%
GKS Be?chatów
17
40%
Odra Wodzis?aw
2
5%
Lech Pozna?
5
12%
Polonia Warszawa
3
7%
Korona Kielce
5
12%
inna
0
Brak głosów
piotrpio2
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 20:29

MOŻE TAKŻE ARKA GDYNIA

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 09 sie 2005, 15:22

Ja stawiam, że z ligi spadnie GKS Bełchatów, Korona Kielce. Baraże natomiast moim zdaniem mogą czekać Arkę Gdynia. Jednak wszystko się może zmienić. Pamiętajmy, że nadal można dokonywać transferów i niektóre teamy mogą się wzmocnić, a niektóre osłabić i wtedy sytuacja może ulec zmianie.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 sie 2005, 15:46

A ja chcialbym zeby spadla Arka, Korona i Zaglebie za te wszystkie przekrety... a tak w ogole to moglaby spasc Legia, Cracovia, Bełchatow (ktory pewnie i tak poleci) i wszystkie wioski typu Łęczna, Grodzisk, Wodzisław i takie tam kluby bez kibiców.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 sie 2005, 19:25

Krzysztof Jarzyna pisze:A ja chcialbym zeby spadla Arka, Korona i Zaglebie za te wszystkie przekrety... a tak w ogole to moglaby spasc Legia, Cracovia, Bełchatow (ktory pewnie i tak poleci) i wszystkie wioski typu Łęczna, Grodzisk, Wodzisław i takie tam kluby bez kibiców.
Nie obrażaj Łęcznej, Grodziska Wlkp i Wodzisłąwia bo te miasta mają od dawna prawa miejskie!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 sie 2005, 19:39

Rom$on pisze:Nie obrażaj Łęcznej, Grodziska Wlkp i Wodzisłąwia bo te miasta mają od dawna prawa miejskie!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: co nie znaczy ze sa miastami... prawa miejskie to nie wszystko... zreszta nie bede sie tlumaczyl, kazdy myslacy wie o co chodzi, a poza tym to pod wzgledem "kibicowskim" to nawet ich wioskami nie mozna nazwac :lol:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 sie 2005, 20:12

Anka pisze: dziwo miejsce barażowe obecnie zajmuje Groclin, a spadkowie (tutaj mniejsze zdziwienie) GKS Bełchatów i Korona Kielce. Z jednej strony nie dziwi mnie fakt, iż beniaminki słabo sobie radzą, z drugiej jednak szkoda, że tak niski poziom jest przez nie prezentowany, przez co liga jest mniej ciekawa. Według mnie jednak spadnie GKS Bełchatów i Lech Poznań. Z całym szacunkiem do Lechitów, ale jednak nie są oni drużyną, która jest w stanie grać na pierwszoligowym poziomie.
Pozdrawiam.
O widze zę koleżanka nie widziała zadnego meczu Korony , ani skrótu Korona wbrew jej pozycji ligowej gra dobrze brakuje tylko skuteczności we wszystkich 3 meczach Korona była lepsza nasi piłkarze muszą się tylko przełamać przyzwyczaić do ekstraklasy . Nie sądze też że przez Korone liga jest mniej ciekawa widziałaś mecz Pogoń-Korona ?? świetne widowisko . Korona prezentuje bardzo ofenzywną grę jeszce się rozegramy i będziemy wysoku w tabeli jeszcze sie zdziwicie . Pozatym jeśli po pierwszej rundzie będziemy nisko to Klicki sypnie kaską na transfery i wtedy nie ma siły żebyśmy spadli :] aczkolwiek wiadomo że pieniądze nie grają :) Wole gre Korony bardzo widowiskowa niż murowanie własnej bramki przez Arkę . Jeszcze jest za wcześnie żeby mówić kto spadnie liga jest raczej wyrównana chociarz moimi cichymi faworytami są Bełchatów i Odra Wodzisław .

cris10
Trampkarz
Trampkarz

Spadnie....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 09 sie 2005, 21:26

Spadnie Odra Wodzisław , Polonia Warszawa mogę się założyć że zostanie Arka i Gks B.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 sie 2005, 22:56

Według mnie spadnie GKS Bełchatów i Górnik Zabrze, a miejsce barazowe zajmie Polonia Warszawa, ale się raczej utrzyma.
Scyzoryk pisze:Wole gre Korony bardzo widowiskowa niż murowanie własnej bramki przez Arkę .
Mimo wszystko lepiej jest mieć po 3 kolejkach 3 punkty niż jeden :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2005, 0:40

Scyzoryk pisze:Korona wbrew jej pozycji ligowej gra dobrze brakuje tylko skuteczności we wszystkich 3 meczach Korona była lepsza nasi piłkarze muszą się tylko przełamać przyzwyczaić do ekstraklasy(...)Korona prezentuje bardzo ofenzywną grę jeszce się rozegramy i będziemy wysoku w tabeli jeszcze sie zdziwicie .

Pamietam Kielce z 3 ligi i w takich przypadkach dostawaliscie zupelnie przypadkiem karnego w 94min, no i po braku skutecznosci :lol: :lol:
Scyzoryk pisze:Pozatym jeśli po pierwszej rundzie będziemy nisko to Klicki sypnie kaską na transfery i wtedy nie ma siły żebyśmy spadli :]
no tak, bo teraz wszystkim na rece patrza to tym razem trzeba ratowac sie transferami :lol: :lol:
Scyzoryk pisze:aczkolwiek wiadomo że pieniądze nie grają
mam nadzieje ze to bylo z przymruzeniem oka, bo kiedy kibic Korony, sorki Kolportera, mowi ze "pieniadze nie graja" to trosze zakrawa na ironie, paradoks, i takie tam dziwne rzeczy :lol: :lol:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 10 sie 2005, 9:47

Krzysztof Jarzyna pisze:
Scyzoryk pisze:Pozatym jeśli po pierwszej rundzie będziemy nisko to Klicki sypnie kaską na transfery i wtedy nie ma siły żebyśmy spadli :]
no tak, bo teraz wszystkim na rece patrza to tym razem trzeba ratowac sie transferami :lol: :lol:
mam nadzieje ze to bylo z przymruzeniem oka, bo kiedy kibic Korony, sorki Kolportera, mowi ze "pieniadze nie graja" to trosze zakrawa na ironie, paradoks, i takie tam dziwne rzeczy :lol: :lol:
po pierwsze nie kolportera tylko KORONKI :!: :!: :!: :!:
zrozumialem ironie, masz jakis dowod ze pieniadze klickiego odgrywaja jakas inna role niz inwestowanie w transfery i w klub :?: :!: NIE MASZ !! wiec sie zamknij !! i nie obrazaj nigdy KORONY

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 sie 2005, 10:37

Krzysztof Jarzyna pisze:
Scyzoryk pisze:Korona wbrew jej pozycji ligowej gra dobrze brakuje tylko skuteczności we wszystkich 3 meczach Korona była lepsza nasi piłkarze muszą się tylko przełamać przyzwyczaić do ekstraklasy(...)Korona prezentuje bardzo ofenzywną grę jeszce się rozegramy i będziemy wysoku w tabeli jeszcze sie zdziwicie .

Pamietam Kielce z 3 ligi i w takich przypadkach dostawaliscie zupelnie przypadkiem karnego w 94min, no i po braku skutecznosci :lol: :lol:
Chodzło mi kumaty kolego z ostrowca/radomia/rzeszowa czy skąd ty , że nawet jeśli kupować nowych zawodników wydawać duże pieniądze na transfery to wcale nie oznacza że zespół będzie wygrywać , bogaty klub wcale nie musi zawsze wygrywać .

Pozatym przestań pisać tych głupot o kupowaniu meczów bo jesteś śmieszny ... żadnej z tych sytuacji po której był karny nie widziałeś więc piszesz takie głupoty , nikt nam nic nie udowodnił a nawet nie miał żadnych zastrzeżeń co do słuszności tych karnych więc się przytkaj .

P.S jakiemu klubowi kibicujesz ??

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 sie 2005, 13:04

Oooo widze ze chlopaki z Kielc sie delikatnie zagotowali :lol: :lol:
hubertd pisze:zrozumialem ironie, masz jakis dowod ze pieniadze klickiego odgrywaja jakas inna role niz inwestowanie w transfery i w klub NIE MASZ !!
bardzo sie ciesze ze zrozumiales ironie, ale musze przyznac ze nie bylo to zbyt trudne :lol: :lol:
i co Ty myslisz, ze zaraz Ci tu wyskocze z jakims nagraniem na ktorym jest jakas afera korupcyjna?? jezeli tak to czekaj dalej :lol:
hubertd pisze:wiec sie zamknij !! i nie obrazaj nigdy KORONY
proponuje zebys hasla pt. "wiec sie zamknij" kierowal do swioch kolegow o ile ich masz...
i nie obrazam Kolportera, a poniewaz masz jakies 18 lat, i w momencie kiedy Kielce graly w 3 lidze miales jakies 16 to pewnie z domu nie wychodziles, wiec zdradze Ci pewnien szczegol, taki przyklad: otoz podczas meczu w Rzeszowie, na haslo "Druga liga za pieniadze", Kibice z Kielc odpowiadali "Na uklady nie ma rady", w ogole sie nie kryjac o co chodzi. wiec nie podpalaj sie tak bo sie tylko osmieszasz. pozdro
Scyzoryk pisze:Pozatym przestań pisać tych głupot o kupowaniu meczów bo jesteś śmieszny ... żadnej z tych sytuacji po której był karny nie widziałeś więc piszesz takie głupoty , nikt nam nic nie udowodnił a nawet nie miał żadnych zastrzeżeń co do słuszności tych karnych więc się przytkaj .
ale ja nie pisze zadnych glupot o kupowaniu meczy!! przynajmniej ja nie analazlem w moim poscie slowa, ze Kolporter kupil mecz... :lol:
po drugie sytuacje, o ktorych mowisz widzaialem - u Was w meczu ze Stala, jedna w meczu u nas w Rzeszowie, i jedna w meczu ze Stalowa Wola... te 3 (a w zasadzie 4) mi wystarczyly...
i kolejny chlopak z Kielc kaze mi sie przymknac :lol: :lol: rozumiem, ze jak cos nie idzie po waszej mysli to sie burzycie, ale istnieje cos takiego jak wolnosc slowa, wiec niestety mozecie co najwyzej gotowac sie dalej.

Kobyl07
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kobyl07 » 10 sie 2005, 13:58

Mi się wydaje,że Odra i Arka,bo to dwa kluby których nie darze sympatią...szczególnie Odra-za ten wygrany baraż z WIDZEWEM :x :x :x

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sie 2005, 17:36

NAPEWNO BEDZIE CIEKAWIE!!! Nie skreslalbym tak odrazu belchatowa, przeciez oni grali z wisla i legia a w 1 kolejce z rewelacyjnym jak narazie gornikiem, narazie trudno kogos wytypowac gdyz wielu sredniakow jedni z kasa a drudzy z dobrymi trenerami.
MOIM ZDANIEM najpowazniejszym kandydatem jest arka, a potem ktos z odra gornik belchatow polonia lech. Wg mnie jedno jest pewne spadkowicze beda walczyc o byt do ostatnie kolejki a beda to te druzyny: ARKA BELCHATOW GRONIKZ ODRA POLONIA LECH

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 sie 2005, 20:25

Krzysztof Jarzyna pisze:ale ja nie pisze zadnych glupot o kupowaniu meczy!! przynajmniej ja nie analazlem w moim poscie slowa, ze Kolporter kupil mecz...
po drugie sytuacje, o ktorych mowisz widzaialem - u Was w meczu ze Stala, jedna w meczu u nas w Rzeszowie, i jedna w meczu ze Stalowa Wola... te 3 (a w zasadzie 4) mi wystarczyly...
i kolejny chlopak z Kielc kaze mi sie przymknac rozumiem, ze jak cos nie idzie po waszej mysli to sie burzycie, ale istnieje cos takiego jak wolnosc slowa, wiec niestety mozecie co najwyzej gotowac sie dalej.
No wiadomo wszyscy was okradają biedaczki ... 2 lata temu Korona teraz Heko przedtem Cracovia no porpostu jesteści pokrzywdzeni przez los i PZPN . A może porpostu wasz skłąd był cienki ?? W tym roku pewnie też was ktoś okradnie więc przyjmij moje największe wyrazy współczucia :oops: :lol: ALe co tu się dziwić jaki klub tacy kibice :roll: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: Sens jest jasny i sens jest prosty ty jesteś załosny gdy jesteś zazdrosny . Chłopcze z Rzeszowa :lol:

------KONIEC NAPINKI ( jak narazie :twisted:)------------

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”