Post Wyświetl pojedynczy post autor: hajlowy88 » 02 wrz 2015, 15:27
hajlowy88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 wrz 2015, 15:29
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 02 wrz 2015, 15:30
I to jest najważniejsza kwestia, bo o ile Milan z racji prawdopodobnych dopłat ze strony nowego inwestora będzie dysponował środkami, mimo braku awansu do LM, o tyle w naszym przypadku już tak kolorowo nie jest i w razie niepowodzenia mercato trzeba będzie finansować sprzedażą zawodników. Ponadto jest jeszcze jeden problem, a mianowicie nałożona na nas kara finansowa, która w razie awansu do LM zostanie potrącona z należności przypadających z tytułu udziału w rozgrywkach europejskich. Mam nadzieje, że nie wykorzystano wszystkich środków ochrony naszych praw i jest szansa na uchylenie lub zmianę tego rozstrzygnięcia.Inną kwestią jest to czy dostaniemy się do LM, bo jeśli znowu w tym sezonie odpadniemy w przedbiegach to rozłoży się to wszystko w czasie, a to już nie będzie fajne.
Aż tak mocną jak wymieni przez Ciebie w wątku poświęconym Juventusowi Asamoah, Khedira i Hernanes z pewnością nieMocną? Zwykłe przeciętniaki, poza Kondogbią, który i tak póki co nic specjalnego nie pokazał, niechciane w swoich klubach.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2015, 15:33
Z Joveticiem moge sie zgodzic, bo ostatnimi czasy zzeraly go kontuzje i w ogole ta jego kariera idzie dosyc koslawo, ale Miranda? 2 x LE, 2 x Superpuchar Hiszpanii, 2 x Superpuchar Europy, final LM, 1 x Puchar Hiszpanii - we wszystkich finalach podstawowy gracz. Wraz z Godinem przez lata tworzyl jeden z najlepszych duetow stoperow w XXI wieku.hajlowy88 pisze:Średniakami europejskiej piłki - myslę, że to idealne określenie. Nie powiesz mi, że to TOPY.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: hajlowy88 » 02 wrz 2015, 15:35
Nie podważam jego osiągnięć klubowych, ale nie jest to gracz, który się wybił ponad jakiś poziom, nie jest to Lucio, nie jest to Thiago Silva, jesli przywołać kolejne już pokolenie obronców. Od 2009 roku rozegrał tylko 15 spotkań w reprezentacji, wiekszośc z ławki. To o czymś świadczy. I co z resztą? Mowa była o mocnej jedenastce.Dr.Football1 pisze:Z Joveticiem moge sie zgodzic, bo ostatnimi czasy zzeraly go kontuzje i w ogole ta jego kariera idzie dosyc koslawo, ale Miranda? 2 x LE, 2 x Superpuchar Hiszpanii, 2 x Superpuchar Europy, final LM, 1 x Puchar Hiszpanii - we wszystkich finalach podstawowy gracz. Wraz z Godinem przez lata tworzyl jeden z najlepszych duetow stoperow w XXI wieku. Jak dla mnie w wieku 31 lat to nadal jest TOP.hajlowy88 pisze:Średniakami europejskiej piłki - myslę, że to idealne określenie. Nie powiesz mi, że to TOPY.
hajlowy88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 wrz 2015, 15:35
na pw czy na ogólnym?hajlowy88 pisze:Masz wpierdal za to, zdajesz sobie z tego sprawę?MarcinW pisze: to powinieneś zamknąć mordę
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: hajlowy88 » 02 wrz 2015, 15:36
Mieszkamy w jednym mieście, wiem co to za typek. Dostanie liścia kiedy się będzie tego najmniej spodziewał.Zico_FCI pisze:na pw czy na ogólnym?hajlowy88 pisze:Masz wpierdal za to, zdajesz sobie z tego sprawę?MarcinW pisze: to powinieneś zamknąć mordę
hajlowy88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 wrz 2015, 15:42
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 02 wrz 2015, 15:43
Za mały jesteś na to, żeby cokolwiek zrobić, możesz sobie pogadać na forum, ale też ostrzegam, że "masz wpierdol" wypełnia znamiona groźby bezprawnej. Poza tym już nie raz słyszałem o tym, że mam wpierdol, a zamiast tego tego te same ś**** przychodziły do mnie po prośbie z "Panie mecenasie" na ustach, kłaniając się nisko na wysokości moich jajek, żebym pomógł reprezentował, wybronił. Dałbym ci swoją wizytówkę, bo jak już "wpierdolisz" jakiemuś małolatowi (pewnie z kolegami), postawią ci zarzuty, przejdziesz "załamanie nerwowe" podczas pierwszego przesluchania to będzie ci potrzebny obrońca, ale pieniędzmi pewnie nie śmierdzisz, więc polecam urzędówkęMasz wpierdal za to, zdajesz sobie z tego sprawę?
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 wrz 2015, 15:51
źródło fcinter.plIndosat, jedna z największych sieci telekomunikacyjnych w Indonezji została oficjalnym partnerem telekomunikacyjnym Interu w Indonezji. Umowa gwarantuje klientom Indosatu otrzymywanie ekskluzywnych meczów, skrótów, wiadomości z klubu, wywiadów z piłkarzami czy też zdjęć dostępnych tylko klientom indonezyjskiej firmy.
Posiadaczem spółki jest katarski gigant Ooredoo, który działa na rynku Bliskiego Wschodu i Azji.
- Indosat jest jedną z największych firm telekomunikacyjnych w Indonezji, która silnie angażuje się w świat piłki nożnej. Nie było nam ciężko podjąć decyzji o współpracy, to było oczywiste. Lubię jeździć do Indonezji. Inter to wyjątkowy klub, mamy teraz wiele wspólnego z Indonezją i zawsze jest ona w naszych sercach i umysłach - mówił dyrektor Interu zarządzający rynkiem azjatyckim, Richard Lamb.
Współpracę z Indosatem prowadzi także Arsenal oraz Barcelona.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2015, 15:54
Swiadczy o tym, ze na stanowsku selekcjonera Kanarkow pracowali debile, ktorzy np. woleli stawiac na Freda, pomijajac Diego Coste w powolaniach.hajlowy88 pisze: Od 2009 roku rozegrał tylko 15 spotkań w reprezentacji, wiekszośc z ławki. To o czymś świadczy. I co z resztą? Mowa była o mocnej jedenastce.
Dr.Football1
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 02 wrz 2015, 16:15
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 02 wrz 2015, 16:21
Strasznie pocieszne są te multikonta, więc mam nadzieje, że wytrwałości nie zabraknie do tego, żeby założyć kolejneTo pewnie jeden z tych multikont co niedawno sporo hałasu narobił.
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 02 wrz 2015, 16:53
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio