Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 10 sie 2005, 22:59
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 0:22
Po pierwsze nie uzywaj lassa tylko stempla. Jak juz zestemplujesz co chcesz to łądnie wymaz reszte gumką:] Taka moja rade.k@li pisze:Heh... mam kolejny problem: robie sobie avatarka, otwieram fote Ronnigo wycinam 'go' lassem i chce skopiowac wycinek do avatara ale nie ma takiej opcji. Czy może ktoś wie co źle robie albo jak skopiowac coś z obrazka do avatara ??? Pomóżcie.
PzDR.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 sie 2005, 7:51
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 11 sie 2005, 9:10
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 sie 2005, 9:15
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 11 sie 2005, 9:29
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 11:18
Najpierw zaznacz cos co chcesz stemplowac kombinacja klikniecia lewym myszy i lewym altem. Wtedy zaznaczysz punkt destynacjik@li pisze:Dzięki Wazi, wszystko spo3ko tylko że ja mam anglika
, no ale jakoś sobie to przetłumacze a jak nie to zapytam RoRo bo on tez ma po angielsku ( chyba ) , jak tak juz o wszystko pytam to nich mi jeszcze ktoś powie najważniejsze, otóż jak zrobić jakies wypasione tło ???
EDIT: OOooooo już znalazłem to co pisałeś Wazi - spoko- jednak ja wole angielska wersje
.
Ej nie no podczas robienia avatarka gdy chce stemplem skopiowac herb fcb do avatara wyskakuje mi ' could not use the clon stamp because the source and destination have different color modes' - czy wie ktoś może co zrobić z tym ???
PzDR.
Widziałem ten avatar. Zrobilem gok@li pisze:No więc... na początku wielkie dzięki dla RoRo który mi pomógł ( już nie pierwszy raz) , a następnie kolejne moje pytanie, widzieliście może avatarka Babiego ??? No więc ... jak ktos widział jest na nim Ronni i przezroczysty herb barcy co zrobi aby nadac tej przezroczystosc herbowi i wkleic go ' na ' Ronaldinhiego ???
PzDR.
praktycznie zadna jak masz zamiar urzyc gumkiPasztet pisze:RoRo a czemu nie lassem?? jaka jest różnica?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 sie 2005, 11:19
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 11:22
Tu masz fajna strone z objasnieniami i tutorialami ...bagg pisze:Wie ktoś może gdzie spolszczenia można znaleźć?? Aha i może jakieś stronki z objaśnieniami o PhotoShopie?? Z góry dzięki
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 11 sie 2005, 11:41
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 11:51
Widzisz jakie to proste ?? Teraz jak juz masz taki efekt to mozesz pobawic sie z kontrastem. Image-adjustsments-brightness, contrast. Naprawde czasem to daje fajne efekty. Zaznaczasz warstwe i dajesz Image-adjustsments-brightness no i probojeszk@li pisze:By RoRo: "Widziałem ten avatar. Zrobilem go"
Nie no RoRo ty to The Beściak jesteś chyba z połowa forum ma avatarki robione przez Ciebie, nie no jestem pelen podziwu dla twojego 'talentu'ja sobie juz zrobilem mój pierwszy w photoshopie
PzDR.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 sie 2005, 14:04
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 22:56
Narzedzie do zmuze nia wyglada miejwiecej jak wyciagniety palec serdeczny w dolnym kierunku. U mnie jest pod gumka w narzedziachbagg pisze:Ja mam pytanie gdzie znajde narzędzie Smudge Tool bo nie mogę go nigdzie znaleźć a chce zrobić efekt krwiaha i RoRo wielkie dzięki za tęs tronkę...przyda się
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 sie 2005, 15:22
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 12 sie 2005, 15:46
Lakier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio