Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 paź 2015, 18:59
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:04
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 paź 2015, 19:14
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 paź 2015, 19:16
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:24
To, czy grozi drużynie, to myślę wie najlepiej Nawałka, aczkolwiek gdyby Obraniak wrócił i nie było żadnych spin z żadnej strony, to Lewandowskiego można by naprawdę uznać za godnego kapitana.sickstick pisze:Polak czy niepolak, z ligi mocnej czy słabej, w sytuacji gdy zespół zaczął przypominać Drużyne (nieprzypadkowo przez wielkie D) nie mozna powołać gwiazdki która grozi rozbiciem morali drużynie.
Kim?DDK pisze:Dwa że jest farbowanym lisem, a dla takich nie powinno być miejsca w reprezentacji.
Oglądasz ligę izraelską? Pamiętam jak grał w kadrze i był wtedy jedną z bardziej wyróżniających się postaci.DDK pisze:Trzy, że jest po prostu słaby.
To nie są głupoty, bo wszystko jest poparte argumentami. Na razie nikt nie potrafił zrobić kontry, każdy potrafi tylko wyśmiewać.DDK pisze:Głupoty? O polskiej lidze, o Lewandowskim, o Martialu, pewnie by się znalazło tego jeszcze troche. Cięzko Cię brać na poważnie.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 12 paź 2015, 19:27
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 paź 2015, 19:31
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:33
Najśmieszniejsze jest to, że jak już trolluję, to idę na całość, ale nikt mi nie powie, że polska liga jest lepsza od izraelskiej, nikt. Liga Mistrzów załatwia wszystkie Wasze argumenty.Diamen23 pisze:Polska liga ssie niemiłosiernie, więc powołajmy kolesia z Izraela. Przestań z tymi prowokacjami
Nie, nie pamiętam żadnych meczów polskich ekip z izraelskimi. Obie ligi nie odstają od siebie, ale dalej jestem zdania, że izraelska choćby przez ten jeden zespół w Lidze Mistrzów nas wyprzedza.janop pisze:Carbon - młody jesteś.
Teraz chyba mówi.sickstick pisze:Na farbowanych lisów mozna patrzeć bardziej lub mniej liberalnie, ja np nie lubię skreślać kogoś na starcie, ale Ludo na miłość boska po 3 latach od przyjęcia obywatelstwa ciagle nie mówił po polsku!
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 paź 2015, 19:42
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2015, 19:42
reprezentant Polski o patriotyzmieCarbon pisze:Teraz chyba mówi.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 12 paź 2015, 19:43
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 12 paź 2015, 19:54
Słabe prowo.ubek pisze:A ja mam wrażenie, że po prostu swoją głupotę tłumaczysz trollowaniem.
Sprzed kilku lat, może do tego czasu się nauczył?fieldy pisze:reprezentant Polski o patriotyzmieCarbon pisze:Teraz chyba mówi.
sickstick pisze:Napisz coś tak słabego, ze nikt nawet nie chce sie do tego odnieść -> Ciesz sie ze nikt nie potrafi zbić twoich argumentów.
xD
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 12 paź 2015, 20:04
Niech spierdala jak najdalej
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 paź 2015, 8:16
Ale czy można być aż tak głupim ? Chociaż, zabrzmię jak staruch jakiś, dzisiejsza młodzież...ubek pisze:A ja mam wrażenie, że po prostu swoją głupotę tłumaczysz trollowaniem.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 13 paź 2015, 9:15
fan_R10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio