Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 25 paź 2015, 22:03
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 25 paź 2015, 22:04
Wiesz Kamil, mnie zastanawia jedno. Jak by mi ktoś powiedział rok temu, że Duda będzie prezydentem, a PiS będzie miało większość to bym się po głowie postukał. Potem odszedł Tusk, premierem została Kopacz. I się wszystko zaczęło.Kamil232 pisze:I co? Ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia. Klękajcie lemingi przez Jarosławem. Dziękujcie, że możecie żyć w jego czasach i będziecie mogli o kimś poważnym opowiadać wnukom. A nie o śmiesznych Tuskach czy Millerach.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 paź 2015, 22:06
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 paź 2015, 22:06
Korwina. Nie chciałbym, by PSL urósł do 8 czy tam 9%Boromir pisze:Dobry pomysł piotrcies z tą zamianą PSL na Kukiza.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2015, 22:07
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2015, 22:13
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bouma » 25 paź 2015, 22:15
Muszę się wam koledzy do czegoś przyznać. Wstyd mi ale cóż. W 2007 roku głosowałem na PO.
raz jeszcze mówię. KLĘKAĆ PRZED JAROSŁAWEM!
LOL.PS. dobra najebałem się.
Ewa Kopacz nie nadaje się na Premiera, Komorowski nie nadaje się na Prezydenta. To się stanęło.Moje pytanie jest takie: co się stało tak nagle, że te obie kampanie PO przerżnęło wzorcowo? Przecież to był poziom żenady i wręcz proszenie się o klęskę? PiS nie zrobił nic wybitnego, IMO to PO przegrało na własne życzenie i dzięki PR Lisa czy Michnika. Czy Tusk zabrał wszystkich ekspertów ze sobą, czy może szykuje się coś grubego i PO wolało oddać władzę? Trochę śmierdzi mi to koniem trojańskim, nie wiem czemu, ale mam takie jakieś przeczucie dzikie...
Już bez przesady, prawica dominuje w internecie.PIS zdobywa wladze pomimo nieprzychylnych mediow i to zdecydowanie z dobrym wynikiem a tu marudzenie.
Bouma
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 25 paź 2015, 22:20
I na ulicach.Bouma pisze:Już bez przesady, prawica dominuje w internecie.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 25 paź 2015, 22:21
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 paź 2015, 22:21

rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 paź 2015, 22:26
Weź się ogarnij Kamil, szanuję Cię, ale za bardzo się jarasz Jarkiem. Jesteś jakimś fanatykiem JK.Kamil232 pisze:Klękać przed panem Prezesem Polski Jarosławem!
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 paź 2015, 22:26
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 25 paź 2015, 22:26
Rozczarowałeś mnie. Nie jesteś PiSowcem z krwi i kości.Kamil232 pisze:W 2007 roku głosowałem na PO.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 paź 2015, 22:27
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 25 paź 2015, 22:27
Przychylam sie do tego poglądu. PiS porządzi 4 lata (przy dobrych wiatrach), a następne 10 salon.Boromir pisze:Dobry pomysł piotrcies z tą zamianą PSL na Kukiza.
Wiesz Kamil, mnie zastanawia jedno. Jak by mi ktoś powiedział rok temu, że Duda będzie prezydentem, a PiS będzie miało większość to bym się po głowie postukał. Potem odszedł Tusk, premierem została Kopacz. I się wszystko zaczęło.Kamil232 pisze:I co? Ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia. Klękajcie lemingi przez Jarosławem. Dziękujcie, że możecie żyć w jego czasach i będziecie mogli o kimś poważnym opowiadać wnukom. A nie o śmiesznych Tuskach czy Millerach.
Moje pytanie jest takie: co się stało tak nagle, że te obie kampanie PO przerżnęło wzorcowo? Przecież to był poziom żenady i wręcz proszenie się o klęskę? PiS nie zrobił nic wybitnego, IMO to PO przegrało na własne życzenie i dzięki PR Lisa czy Michnika. Czy Tusk zabrał wszystkich ekspertów ze sobą, czy może szykuje się coś grubego i PO wolało oddać władzę? Trochę śmierdzi mi to koniem trojańskim, nie wiem czemu, ale mam takie jakieś przeczucie dzikie...
Mogę kleknąć przed Jarkiem, ale i tak będę wyższy.
masacra
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio