Jezeli to prawda, to iscie "prawicowy" rząd nam sie trafił.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 paź 2015, 18:55
Jezeli to prawda, to iscie "prawicowy" rząd nam sie trafił.
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 paź 2015, 18:55
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 paź 2015, 19:15
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 28 paź 2015, 20:30
Przed wyborami:
PiS nie spełni programowych obietnic, nie ma na to pieniędzy w budżecie. Nie dopuśćmy do zmiany Polski w drugą Grecję.
Po wyborach:
Gdzie moje 500 PLN na dziecko. Nieważne, że połowa skomlących nawet dzieci nie ma, a nawet jeśli ma, to zazwyczaj jedno i jej rodzina nie sytuuje się grupie najuboższych rodzin.
Przed wyborami:
To jest kłamstwo, Beata Szydło nie będzie premierem. Na pewno będzie nim ten wstrętny Kaczyński.
Po wyborach:
Szydło nie ma kompetencji, Kaczyński jest liderem PiS I to On powinien wziąć odpowiedzialność za rząd i zostać premierem.
Przed wyborami:
Jak wygra PiS i obrzydliwy Kaczyński, to wyjeżdżam z kraju.
Po wyborach:
Spełnijcie wszystkie obietnice. Już, teraz, natychmiast. Jestem tu, żeby was rozliczyć.
To teraz już nie wiem, co ten PiS ma robić?
Nie rujnować budżetu czy rozdawać te pieniądze?
Szydło ma być tym premierem czy powinien nim zostać ten wstrętny Kaczyński?
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 28 paź 2015, 21:31
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 paź 2015, 22:27
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 paź 2015, 23:29
Bo Razem uważa Millera za współtwórcę obecnego złego systemu podatkowego oraz partię pseudolewicową z pomysłami zbyt prawicowymi oraz TR jako liberalne ugrupowanie pod względem gospodarczym z czym kompletnie sie zgodzić nke może - to takie główne zarzuty.Keres pisze:Ja mam inne pytanie. Dlaczego Razem nie wystartowało wspólnie ze ZLewem?
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 paź 2015, 23:43
Weź mi wytłumacz które obietnice i dlaczego są nierealne.czarny samael pisze:Franz, ale właśnie o to chodzi. My nie chcemy spełnienia obietnic PiSu, bo wiemy że są nierealne.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 28 paź 2015, 23:56
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 paź 2015, 23:58
O, widzę, że Mazur wkleił to samo.Radosław Sikorski @sikorskiradek 9 hrs9 hours ago View translation
Co do ośmiorniczek to przypominam, że jedzenie drogich kolacji na koszt podatnika jest częścią pracy ministra spraw zagranicznych. 1/2
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 paź 2015, 0:40
Mnie ten krzyż smieszy, bo został powieszony w takich okolicznościach jakie świadczą tylko o tych, którzy go bronią i go powiesili. Nic więcej, bo są ważniejsze rzeczy w państwie niż krzyż w sejmie.MazurXIII pisze:tak walczyli z tym krzyżem w Sejmie, że krzyż został a ich nie ma...ale do meritum.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 paź 2015, 0:50
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 paź 2015, 3:28
Po pierwsze - naśmiewanie się z symboli religijnych jest mało eleganckie. Po drugie - ostatnim zdaniem wreszcie zrozumiałeś - ciągle o tym mówię między wierszami w kontekście lewicy w Polsce, ba nawet to zdanie nie miało na celu pokazania, że katolicyzm rządzi i dzieli, ale to, że lewica zapłąciła najwyższą cenę za swoje kompletne oderwanie od rzeczywistości. I Magnum zdradzę Ci tajemnicę - w ciągu 10 lat wyrośniesz z tych poglądów. W myśl zasady - Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie skurwysynem, ale kto na starość socjalistą pozostał, ten jest po prostu głupi.Magnum pisze:Mnie ten krzyż smieszy, bo został powieszony w takich okolicznościach jakie świadczą tylko o tych, którzy go bronią i go powiesili. Nic więcej, bo są ważniejsze rzeczy w państwie niż krzyż w sejmie.MazurXIII pisze:tak walczyli z tym krzyżem w Sejmie, że krzyż został a ich nie ma...ale do meritum.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 29 paź 2015, 5:52
Jeszcze mi powiedz że w ciągu 10 lat znajdę dziewczynę i założę rodzinę!MazurXIII pisze:I Magnum zdradzę Ci tajemnicę - w ciągu 10 lat wyrośniesz z tych poglądów.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 29 paź 2015, 7:21
czego serdecznie ci życzęMagnum pisze:Jeszcze mi powiedz że w ciągu 10 lat znajdę dziewczynę i założę rodzinę!MazurXIII pisze:I Magnum zdradzę Ci tajemnicę - w ciągu 10 lat wyrośniesz z tych poglądów.![]()
j1mmy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio