Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 04 lut 2006, 13:34
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 04 lut 2006, 14:38
Myślę, że tak. Stać go na to szczególnie, że Barcelona to wg mnie idealne miejsce dla eksplozji jego talentu.Wiele było takich talentów w Brazylii czy Argentynie ale czy sadzicie że Messi mógłby kiedyś dorównać boskiemu Diego albo chociaż zbliżyć się do jego poziomu ?
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alma_Blanca » 06 lut 2006, 10:26
Alma_Blanca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 06 lut 2006, 17:01
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lut 2006, 17:42
Tobik33 pisze:Wiele było takich talentów w Brazylii czy Argentynie ale czy sadzicie że Messi mógłby kiedyś dorównać boskiemu Diego albo chociaż zbliżyć się do jego poziomu ?
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 06 lut 2006, 19:50
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 06 lut 2006, 19:58
Alma_Blanca pisze:Ja bardziej lubie Robsona, bo jestem fanem Realu i czesciej wide go w akcji. W ostatnich meczach czarowal jak prawdziwy magic i osmieszal obroncow wsopanialymi dryblingami. Gole ktore strzela tes sa ladniejsze od tych, ktore strzela Messi, bo jemu sie jakies takie brzydkie dobitki zdazaja czesto.
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 06 lut 2006, 20:26
Widziałem<LILI> Romanista pisze:a widziałeś jaką brame Realowi wpakował z tym że ze spalonego gdy Barca wygrała 3-0
Robinho też potrafi świetnie mijać rywali jednak robi to znacznie mniej ponieważ wiecej jego dryblingów jest bezproduktywnych.<LILI> Romanista pisze:Messi moim zdaniem lepiej wkręca obrońców w ziemię jest młodszy i lepszy,
Wiek zbytnio nie ma nic do znaczenia bo nie którzy piłkarze wielkie umiejetności ujawniają w wieku 26-28 lat dam przykład Zizou grał w Juve bardzo dobrze jednak nie miał tego czegoś co mu dał Mundial we Francji. Wiek jest mało istotny...<LILI> Romanista pisze:wiecej przed nim z racji wieku i dlatego może się dłużej rozwijac z czego wychodzi że może posiąść większe umiejętności i więcej doświadczenia
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 06 lut 2006, 21:01
Tobik33 pisze:<LILI> Romanista napisał:
a widziałeś jaką brame Realowi wpakował z tym że ze spalonego gdy Barca wygrała 3-0
Widziałem
Messi moim zdaniem lepiej wkręca obrońców w ziemię jest młodszy i lepszy,
Robinho też potrafi świetnie mijać rywali jednak robi to znacznie mniej ponieważ wiecej jego dryblingów jest bezproduktywnych.
wiecej przed nim z racji wieku i dlatego może się dłużej rozwijac z czego wychodzi że może posiąść większe umiejętności i więcej doświadczenia
Wiek zbytnio nie ma nic do znaczenia bo nie którzy piłkarze wielkie umiejetności ujawniają w wieku 26-28 lat dam przykład Zizou grał w Juve bardzo dobrze jednak nie miał tego czegoś co mu dał Mundial we Francji. Wiek jest mało istotny...
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wianuch » 06 lut 2006, 22:43
Wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lut 2006, 22:49
Wianuch pisze:Robinho jest o wiele lepszy!
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lut 2006, 12:32
<LILI> Romanista pisze:Teraz młode talenty są w cenie co musi coś znaczyć . Jak każdy zauważył w dzisiejszych czasach kluby starają się kupowac jak najmniej zawodników w wieku od 29 do 30 paru lat bo najczęściej jest to nieopłacalne. Teraz każdy stara się kupować młode talenty bądź inwetować w własną młodziez przykład Roma czy Ajax
Wianuch pisze:Robinho jest o wiele lepszy!
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 lut 2006, 12:39
Aguero i Gago to jak na razie dzieci kompilacji i nie sądze, aby szybko trafili do jakiegoś naprawdę wielkiego klubu. A szum medialny wokół nich, rzekome oferty służą tylko temu, aby wyciągnąć za nich naprawdę wielkie pieniądze. I co z tego, że Real, Inter, Milan i inne wielkie zespoły ich obserwują? Przecież skouci tych klubów obserwują rynek młodych piłkarzy od wielu lat i jeśli pojawi się kilka młodych talentów to oczywistym jest, że od razu jest mowa o zainteresowaniu klubów europejskich. Nie świadczy to jednak o tym, że zaraz dojdzie do transferu. Równie dobrze mogą to być gwiazdki jednego sezonuZgadza się. Weźmy takiego Aguerro, o którego biją się już największe kluby. Chłopak ma 17 lat a Indepediente sprzeda go za minimum 15mln Euro. Coraz częściej piłkarze dorastają szybciej (przykład: Messi i Robinho, o których jest ten temat, Rooney). A o Andersonie z Gremio mówi się, że będzie lepszy niż Ronaldinho (ciekawe).
na świecie wytworzyła się tendencja na kupowanie młodych graczy, nie ukształtowanych jeszcze w 100%, których można urobić do każdego zespołu, ale zarazem szalenie
yazid^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 11 lut 2006, 13:10
yazid^ pisze:Równie dobrze mogą to być gwiazdki jednego sezonu
yazid^ pisze:Sorry, ale ja tej tendencji nie widzę
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 11 lut 2006, 13:18
Robinho grał na wysokim poziomie w Brazylii przez 2-3 sezony, co niestety nie przełożyło się na jego formę w Hiszpanii (choć ta systematycznie rośnie), ale o jednosezonowym błysku nie może być mowy.Tak jak dzieje się to z Robinho w tym momencie?
yazid^
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio