Wydaje mi się, że sam odejdzie. Dostanie lepszą ofertę i odejdzie. A może nawet bez oferty. Tak po prostu.Jarzinho pisze:Jestem za wywaleniem Holendra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 16 cze 2008, 23:00
Wydaje mi się, że sam odejdzie. Dostanie lepszą ofertę i odejdzie. A może nawet bez oferty. Tak po prostu.Jarzinho pisze:Jestem za wywaleniem Holendra
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 23:06
vakabayashi pisze:idiotyczne "filozofowanie" przed i w trakcie turnieju
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2008, 23:07
Janas teraz jest trenerem w Belchatowie, wiec nie ma sensu, zeby wracał do kadry. No, ale on przynajmniej wygrał jeden mecz, a tu ... lipa totalna. ŻENADAi powrot Pawla Janasa.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 cze 2008, 23:07
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 cze 2008, 23:20
Wygrał jeden mecz na EURO? EURO to o wiele trudniejszy turniej niż MŚ. Poza tym zagraliśmy lepiej, niż dwa lata temu.cloner pisze:No, ale on przynajmniej wygrał jeden mecz, a tu ... lipa totalna. ŻENADA Crying or Very sad
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 cze 2008, 23:21
Piotr pisze:Pewnie najlepiej byc teraz ekspertem niczym Kołtoń. tylko ze to wywalenie leo nic nie da a za 2 badz 4 lata bedzie to samo tylko ze bedziemy sie murowac jak za janasa w meczu z Niemcami albo przegrywac z Ekwadorem. Ja jestem w sumei zadowolony z wystepu naszych. wielkich sukcesow sie nie spodziewalem, a chlopaki momentami pokazywali mądrą poukładaną pilke. dzisiejsza 2 polowa byla calkiem znosna. Aha, Łobodzinski to NAJGORSZY gracz mistrzostw i jestem pewien ze 5 moich kumpli z bosika potrafi lepiej technicznie dosrodkowac pilke a nie tylko ja podcinac do gory duzym paluchem.
Leo zostań, Listek-wrzesień?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 23:22
Sero pisze:Nie wiem (i chyba nikt inny też nie wie) dlaczego na turniejach prezentujemy tak tragiczną dyspozycję fizyczną
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 23:23
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 16 cze 2008, 23:29
No nie wiem, chłopie kiedy? Może 20 min z Niemcami 30 z Austrią a może chodzi Ci o 7 min z Chorwacją (II Chorwacją) kiedy to oni bronili dobrego wyniku?Magnum pisze:Poza tym zagraliśmy lepiej, niż dwa lata temu
Magnum pisze:EURO to o wiele trudniejszy turniej niż MŚ
A w czy gorszy? Dla mnie to jeden but- za Janasa mieliśmy 3pkt a Austrię to on pokonał dwa razy a Leo 1:1Martinho pisze:Wiec w czym jest lepszy od Leo?
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2008, 23:30
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2008, 23:34
Ja nie jestem znawcą futbolu, ja tylko rozliczam trenerów pod wzgledem punktowym. Mnie nie interesuje efektowność, ale efektywność. Mozemy grac tak brzydko jak Grecy 4 lata temu, ale wygrywać.Bienias pisze:kuwa chyba niektorzy nie pamietaja jak sie slanialismy na nogach na poprzednich mundialach. Dodatkowo znawcy talentu przecietnego na lige polska Rogera zaczynaja wpajac Polakom ze Leo jest winny wielkiej klapy na Euro zapominajac o poprzednikach.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 16 cze 2008, 23:35
Patrz dalej w ten sposob. Daleko zajdzieszJarzinho pisze:W czym Janas jest lepszy od Leo jeden turneij jedno zwyciestwo vs. 3 turnieje 0 zwyciestw.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 cze 2008, 23:36
jak chcesz bawic sie w zalosne gierki to koncze porownywania...jaki Janas, Engel prowadzil Real itp. Dziekuje i tak wiem ze dla Janasow, Engelow, Borkow biegalismy wolno i malo a w ostatnich minutach ledwo czlapalismy. Pewnie 3/4 userow tego forum jest teraz w lepszej kondycji fizycznej od naszych reprezentantow.Jarzinho pisze:W czym Janas jest lepszy od Leo jeden turneij jedno zwyciestwo vs. 3 turnieje 0 zwyciestw.
.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 cze 2008, 23:38
Leo jest wielkiiiiiiiiiii i krytykować go nie wolnoBienias pisze:ze Leo jest winny wielkiej klapy na Euro zapominajac o poprzednikach
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 16 cze 2008, 23:41
Corinthians
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio