Liverpool (zbiorczy) - Strona 1091

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 paź 2024, 15:46

sickstick pisze:
31 paź 2024, 15:41
A Cheisa w ogóle nie bierze udziału w tej dyskusji? Co z nim jest, kontuzjowany?
jest to komiczne jak tylko możliwe i kompletnie spodziewane:
“Federico, I’m not expecting him to be in the squad tomorrow,” he told reporters ahead of Liverpool’s trip to Brighton in the Carabao Cup.

“How long? That’s always difficult to say, because he goes a bit up and down.

“Sometimes he’s there with us, trains a few days, and then goes out for injury again.

“I don’t want to put days or weeks on it, because I think we just have to make sure he gets in the best possible shape.

“I don’t want to put any pressure on him by coming up with dates.”

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6326
Kibicuję: 4rsenal

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 paź 2024, 15:50

Czyli przed sezonem kibice Liverpoolu mówili "Wygraliśmy na tym że wzięliśmy Chiesa a nie np Sterlinga, bo Anglik to piłkarski trup", na co kibice Arsenalu odpowiadali "Nie, to my wygraliśmy na tym że wzięliśmy Sterlinga a nie np Chiese, bo Włoch będzie wiecznie kontuzjowany" no i po prawie 3 miesiącach sezonu okazuje się że i jedni i drudzy mieli rację :P

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 paź 2024, 15:50

a to nie do tego tematu chyba, ja czy @masacra chyba od razu sie z tego smialismy. ja na pewno :P

no a po drugie to sterling juz tu byl i nie wroci hehe.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 31 paź 2024, 15:58

Sergek pisze:
31 paź 2024, 15:50
a to nie do tego tematu chyba, ja czy @masacra chyba od razu sie z tego smialismy. ja na pewno :P
XD

Wrocila forma :D

Chyba, że to było takie luźne nawiązanie do jakichs komentarzy z innych platfrom typu twitterek czy coś. Ale na miejscu kibica Arsenalu dwa razy bym się zastanowił przed próbami ośmieszania kibiców innych drużyn za tezy rzucane na twitterku. No nie wygra tej batalii XD

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6326
Kibicuję: 4rsenal

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 paź 2024, 16:07

Ja pomijam że powyższy żart obejmuje kibiców Liverpoolu i Arsenalu tak samo, więc podejście do niego że to 'próba ośmieszania kibiców innych drużyn' świadczy o bardzo sztywnym kijku w dupie, to jeszcze najśmieszniejsze z tego jest to że to właśnie masacra w przeszłości zarzucał mi że nie potrafię wyczuć ironii, a sam właśnie nie dał rady wyłapać żartu :P A po trzecie, gość zwyczajnie kłamie jeśli twierdzi że nie jarał się na forum sprowadzeniem Chiesy.

No nic, chciałem po dłuższej przerwie sobie tu miło popisać, ale szybko przypomnieliście mi dlaczego przestałem.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 31 paź 2024, 16:13

sickstick pisze:
31 paź 2024, 16:07
No nic, chciałem po dłuższej przerwie sobie tu miło popisać, ale szybko przypomnieliście mi dlaczego przestałem.
ale co do mnie już, ja nic niemiłego, agresywnego ani konfrontacyjnego nie napisałem i nawet dałem emotkę

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 31 paź 2024, 16:33

sickstick pisze:
A po trzecie, gość zwyczajnie kłamie jeśli twierdzi że nie jarał się na forum sprowadzeniem Chiesy
Tak było
Nie zmyślam.

Jak ktoś tyle razy co Ty wymyśla z dupy tezy które niby to inni pisali, potem sam z nimi dyskutuje przez większość czasu, to próba zażartowania sobie polegająca na... wymyśleniu z dupy tezy, która inni napisali jest imo trochę mało zabawana. Ale tylko dlatego, że serio nie wpadłem na to, że akurat tym razem sobie zartowales hehe.

W spojlerze moje dwa posty nt transferu Chiesy.
Spoiler:
No jaranko było niesamowite. Czułem, że Liverpool sprowadza regena Giggsa :blow:
sickstick pisze:
gość zwyczajnie kłamie
:witam:

E:
sickstick pisze:
No nic, chciałem po dłuższej przerwie sobie tu miło popisać, ale szybko przypomnieliście mi dlaczego przestałem
:witam:
Mam szczerą nadzieję, że tym razem na stałe :)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lis 2024, 16:24

Póki co to Brighton gra tak, jakby chyba Slot chciał żeby Liverpool grał :D

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 lis 2024, 16:33

okropnie to wyglada a co najgorsze to ze te same problemy mecza nas co mecz

macallister moglby przestac juz sie walac na trawie, nikomu to nie pomaga ani nic nie daje

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lis 2024, 16:42

Wygląda to tak, że trenerzy Premier League mają już wystarczająca próbkę meczów, żeby wiedzieć jak grać przeciwko SlotBall.
Ta pomoc jest rzadka jak kisiel. Brakuje jakiegoś mordercy, który dominowałby środek w takich meczach.

E:
Aż sam się dziwię, że to pisze ale w przerwie Jones za MacAllistera bo Argentyńczyk wygląda jak parodysta w tych pierwszych 45minutach.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 lis 2024, 16:51

ciezko mi sie pisze o tych meczach cos wiecej poza opisem wyniku, bo co kolejke mamy te same problemy i co kolejke one sie nie zmieniaja. ciagle jakbysmy mieli zawodnika mniej od samego poczatku.

nie dosc ze gra do dupy to na dodatek konate wyglada jakby zlamal reke albo cos podobnego. zdecydowanie najlepszy zawodnik tego sezonu albo chociaz z pierwszej trojki. nie wyglada to za dobrze.

przynajmniej nie poszedlem w tym prawie mrozie do baru, bo mialbym wyrzuty wypic piwo do tej polowy :lol2: obysmy ogarneli ale mam watpliwosci.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lis 2024, 16:51

I tak długo wytrzymał :rotfl4:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 lis 2024, 16:54

sa to 3 jak nie wiecej [ch**] pierwsze polowy z rzedu. szukam jakichs czynnikow mogacych nam dzis pomoc ale caly zespol musialby zmienic poziom gry o 180 stopni. drugie polowy to chyba nam lepiej wychodza ale brighton wyglada pewnie. tam juz moglo z 0-2 lub 0-3 byc.

nie moge ogladac tych szoboszlaiow (choc dzis nie tylko on) biegajacych bez celu. dajcie mi mane uciekajacego od czerwonej kartki za lokiec i strzelajacego bramke z niczego.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lis 2024, 17:14

Ten ich bramkarz odpalił godmode, także chyba po meczu lol

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 02 lis 2024, 17:23

tak duzo wolnych zostalo dzis zatrzymanych, a karteczki za to chyba zadnej. tak to smiesznie sie zawsze konczy jak liga wprowadza nowe innowacyjne zmiany w przepisach :lol2:

no ale nie wyglada to dobrze. czuje sie jakbym ogladal koniec sezonu a nie poczatek XD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”