Post Wyświetl pojedynczy post autor: tottias » 05 lip 2006, 12:37
tottias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 05 lip 2006, 12:57
kama_reda pisze:Tim Borowski, Lukas Podolski
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lip 2006, 13:14
Zaza nie pal więcej, bo potem z prawda się mijasz*_Zaza_* pisze:czy może Holengrów z drzewami w ataku ?
śmieszniutki jesteś ... Jens wybił piłkę, zrobił co do niego należało ... kto kazał Włochowi na niego wpadać ? Faul poznaje się po tym, czy zawodnik trafia w piłkę, czy w przeciwnika, jens wybił piłke, po czym zderzył się z Włochem, nie ma mowy o karnym, podobnie jak w przypadku Cannavaro, bo nie faulował, oraz w przypadku gdy bariem piłkę odbił Pirlo, takich karnych się nie gwizdze.paku pisze:Jak czytam takie bzdury to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Zachaczył Leciutko ? Prawie go połamał. I to nie jest, piaty metr gdzie takie zagrania mogą byc dopuszczalne tylko 10 metr. Czerwona kartka dla Lehmana i rzut karny dla Włoch.
el_nino pisze:Faul Lehmanna był zdecydowany, i powinien ujrzeć czerwoną kartkę za to wejście
ale tam drzewo w ataku gra*_Zaza_* pisze:Bo lubie oglądac Liverpool a chyba najbardzie Arsenal - teraz na nowym stadionie. I mam ogromna nadzieje że to włsanie Kanonierzy wygraja mistrza bo jak nie to Chelsea ....
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tilek » 05 lip 2006, 13:25
Tilek
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 05 lip 2006, 14:53
niekontrolowany wzwódŁukasz_ pisze:WKOŃCU PO FASZYSTACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MA NAJMNIEJSZYCH, NAJMNIEJSZYCH WĄTPLIWOŚCI KTO BYŁ LEPSZY !!!!!!!!!!!
nie jestem pokroju co poniektorych kibicow Azzurich wiec nie bede czepial sie reki Wlochow w polu karnym po glowce Ballacka...Łukasz_ pisze:Jak dla mnie karny po faulu Lehmana, to nie było przedpole.
rychlo wczas soe zorientowales...kaczy pisze: HITLER KAPUT
błądRzuR pisze: auf fidersejen!!:
Chlopaczek pisze:mistrzostwach i sobie nie pograli.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lip 2006, 15:45
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 lip 2006, 16:06
Ja nie widzialem w Niemcach braku doswiadczenia. Grali z kazdym jak rowny z rownym, a Klinsmann przypominal trenera z 30 letnim doswiadczeniemGomez pisze:1.wyszedl brak dosiwadczenia, za duzo mlodziezy...
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lip 2006, 16:10
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 lip 2006, 16:14
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 lip 2006, 16:19
Chyba 5:*_Zaza_* pisze:Z czego 4 razy ukąsili rywala rezerwowi - zakładam że Marco Materazzi też rezerwowy ale wszedł z ławki w tym meczu którym strzelił
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 lip 2006, 16:40
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 lip 2006, 17:27
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 05 lip 2006, 17:47
fieldy pisze:śmieszniutki jesteś ... Jens wybił piłkę, zrobił co do niego należało ... kto kazał Włochowi na niego wpadać ? Faul poznaje się po tym, czy zawodnik trafia w piłkę, czy w przeciwnika, jens wybił piłke, po czym zderzył się z Włochem, nie ma mowy o karnym, podobnie jak w przypadku Cannavaro, bo nie faulował, oraz w przypadku gdy bariem piłkę odbił Pirlo, takich karnych się nie gwizdze.paku pisze:Jak czytam takie bzdury to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Zachaczył Leciutko ? Prawie go połamał. I to nie jest, piaty metr gdzie takie zagrania mogą byc dopuszczalne tylko 10 metr. Czerwona kartka dla Lehmana i rzut karny dla Włoch.
Gomez pisze:ps.reszte niescislosci postaram sie wylapac jak wroce z basenu...tym czasem...
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 lip 2006, 17:48
Walijczycy tez sa nikim jako narod bo w meczu z Polska w Cardiff tez nie oddali nam pilki (to za czasow Engela) ale my strzelilismy brake zaraz im (Kryszal). To ze pilki nie oddali to sa nikim*_Zaza_* pisze: za to że Niemcy nie oddali piłki gdy Gattuso wykopał specjalnie na aut [gdy leżał chyba Lahm] na murawie - pokazują że sa nikim jak naród po raz kolejny.
Martinho
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio