mam na myśli brak rozliczania poprzedników
Konfa to się musi zastanowić sama nad sobą,bo teraz i tam zaczną się rozliczenia.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 22 paź 2023, 18:39
mam na myśli brak rozliczania poprzedników
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 22 paź 2023, 18:42
widzisz Clo,mnie jest najbliżej do KO,ale wbrew temu co chcesz mi zarzucić nie jestem ich psychofanem jak to w przypadku Mazura i pisu
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 paź 2023, 18:44
Ty zaczęłaś się licytować. Ja to wyśmiałem bo dla mnie jedni warci drugich. Zarówno PiS cała kampanie straszył Tuskiem, tak też po cała kampanie straszyło pisem. A to Ty zaczęłaś wybielać w tej kwestii pis.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 paź 2023, 18:46
I to będzie robota twoich polityków, żeby dotrzeć, kto za nimi stał. PiS swoich tylko wymienia, a ponoć nadchodzi czas rozliczeń
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 22 paź 2023, 19:01
Nie wiem od jak dawna śledzisz politykę.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 22 paź 2023, 19:06
Zawsze się nią jakoś interesowałem
nie są moi
Conrado
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 22 paź 2023, 19:13
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duma Katalonii » 22 paź 2023, 19:43
Układy z magdalenki trzebaby najpierw wypowiedzieć.
Duma Katalonii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 paź 2023, 20:20
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 paź 2023, 20:36
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 22 paź 2023, 20:38
Eyesmon
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2023, 20:58
Wypierdalaj kurwo skądś wylazł i nie wracaj.Wilmore pisze: ↑22 paź 2023, 20:20Moralne prawo by krytykować Tuska i KO jeśli chodzi o ich obietnice wyborcze to mam ja, ich wyborca. Ci, którzy wybrali inne opcje (wiadomo jakie) - a tacy jak widać rozliczają już Tuska i KO najgłośniej nawet przed wyborem nowego rządu - mogą sobie co najwyżej ponarzekać, jak TVP coś tam skomlące o sfałszowanych wyborach (dla niego akurat rzeczywiście się zbliżają mroczne czasy).
Kompletne niezrozumienie dlaczego ludzie głosowali na Tuska i KO i dlaczego tak na prawdę mają ich obietnice wyborcze w dupie. Jakbym słuchał ekspertów PiS, którzy stoją za wybitnymi sukcesami tej formacji w ostatnich wyborach prezydenckich i parlamentarnych.
Największy problem z Tuskiem i KO mają ci, którzy na niego nie głosowali. Szczególnie forumowa prawica nie może tego przeboleć, tak walczyli z tym ryżym, że ryży będzie premierem a ich nie ma w rządzie...ale do meritum.
Sami sobie sprezentowali/Mają problem. Wyborne. Większość parlamentarna to rzeczywiście ogromny problem.
Jeszcze nie objęli rządów a już oszustwa i brak realizacji obietnic wyborczych - w ustach ludzi popierających per procura PiS (sic!). Pyszne.
Odpowiem wam brutalnie - jak wam Rachoń zniknie z TV i prawicowe szczujnie padną w ciągu 4 lat (a na to się zanosi po odcięciu państwowej kroplówki) to co wy biedaczki ze sobą poczniecie?
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 paź 2023, 21:37
Mamy praktycznie Nową Polskę. Zacznijmy zachowywać się w sposób cywilizowany, ok?MazurXIII pisze: ↑22 paź 2023, 20:58Wypierdalaj kurwo skądś wylazł i nie wracaj.Wilmore pisze: ↑22 paź 2023, 20:20Moralne prawo by krytykować Tuska i KO jeśli chodzi o ich obietnice wyborcze to mam ja, ich wyborca. Ci, którzy wybrali inne opcje (wiadomo jakie) - a tacy jak widać rozliczają już Tuska i KO najgłośniej nawet przed wyborem nowego rządu - mogą sobie co najwyżej ponarzekać, jak TVP coś tam skomlące o sfałszowanych wyborach (dla niego akurat rzeczywiście się zbliżają mroczne czasy).
Kompletne niezrozumienie dlaczego ludzie głosowali na Tuska i KO i dlaczego tak na prawdę mają ich obietnice wyborcze w dupie. Jakbym słuchał ekspertów PiS, którzy stoją za wybitnymi sukcesami tej formacji w ostatnich wyborach prezydenckich i parlamentarnych.
Największy problem z Tuskiem i KO mają ci, którzy na niego nie głosowali. Szczególnie forumowa prawica nie może tego przeboleć, tak walczyli z tym ryżym, że ryży będzie premierem a ich nie ma w rządzie...ale do meritum.
Sami sobie sprezentowali/Mają problem. Wyborne. Większość parlamentarna to rzeczywiście ogromny problem.
Jeszcze nie objęli rządów a już oszustwa i brak realizacji obietnic wyborczych - w ustach ludzi popierających per procura PiS (sic!). Pyszne.
Odpowiem wam brutalnie - jak wam Rachoń zniknie z TV i prawicowe szczujnie padną w ciągu 4 lat (a na to się zanosi po odcięciu państwowej kroplówki) to co wy biedaczki ze sobą poczniecie?
2 wp//delpiero
Wilmore
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio