Zmiany na forum - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 kwie 2005, 12:38

mrc pisze:Heh nie było mnie tydzień na forum a tu takie zmiany :shock: Z porucznika marynarki stałem się rezerwowym :? I omineły mnie wybory :roll:
Kto śpi tego okradają :wink:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 10 kwie 2005, 12:45

Pisakk pisze:
mrc pisze:Heh nie było mnie tydzień na forum a tu takie zmiany :shock: Z porucznika marynarki stałem się rezerwowym :? I omineły mnie wybory :roll:
Kto śpi tego okradają :wink:
Co prawda to fakt :wink: Pozdro.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 kwie 2005, 21:34

usilnie prosze o dodanie dodatkowej funkcji na forum. mianowicie o opcje nie widzenia postow wybranych uzytkownikow. nie wiem czy na tym forum sie da, bo sie na tym nie znam, ale na niektorych taka opcja istnieje. zmiana napewno nikomu przeszkadzac nie bedzie, bo nie ma co tu przeszkadzac, a napewno ,dla niektorych, forum bedzie wygodniejsze. bardzo prosze

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 kwie 2005, 21:57

A kto wogóle zostął nowym modem, tak z ciekawości pytam?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 kwie 2005, 10:14

BUNCH pisze:A kto wogóle zostął nowym modem, tak z ciekawości pytam?
chyba nikt chyba redakcja mysli narazie

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 kwie 2005, 12:35

usilnie prosze o dodanie dodatkowej funkcji na forum. mianowicie o opcje nie widzenia postow wybranych uzytkownikow. nie wiem czy na tym forum sie da, bo sie na tym nie znam, ale na niektorych taka opcja istnieje. zmiana napewno nikomu przeszkadzac nie bedzie, bo nie ma co tu przeszkadzac, a napewno ,dla niektorych, forum bedzie wygodniejsze. bardzo prosze

i jeszcze jedno. przyklejacie newsy "zapowiedz spotkan ligi mistrzow", jakies swieta, wazne wydarzenia jak smierc papieza. moze przyklejalibyscie takie jak Gran Derby, derby mediolanu, spotkania na szczycie. spotkania jakimi zyje cala europa. nie kazdy wypowiada sie na forum, a temat zalozony dzien przed meczem, dzien po meczu jest juz niewidoczny

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 kwie 2005, 15:07

i jeszcze jedno. przyklejacie newsy "zapowiedz spotkan ligi mistrzow", jakies swieta, wazne wydarzenia jak smierc papieza. moze przyklejalibyscie takie jak Gran Derby, derby mediolanu, spotkania na szczycie. spotkania jakimi zyje cala europa. nie kazdy wypowiada sie na forum, a temat zalozony dzien przed meczem, dzien po meczu jest juz niewidoczny
o ile sie nie myle to kiedys miał być stworzony jakiś podział na newsy ważniejsze i te mniej ważne ale niewiem co i jak :?

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 12 kwie 2005, 15:17

zawdi pisze:usilnie prosze o dodanie dodatkowej funkcji na forum. mianowicie o opcje nie widzenia postow wybranych uzytkownikow. nie wiem czy na tym forum sie da, bo sie na tym nie znam, ale na niektorych taka opcja istnieje. zmiana napewno nikomu przeszkadzac nie bedzie, bo nie ma co tu przeszkadzac, a napewno ,dla niektorych, forum bedzie wygodniejsze. bardzo prosze
jest taka funkcja-wystarczy wejsc w profil danego uzytkownika i kliknac na wyswietl wszytskie posty tego uzytkownika czy cos podobnego

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 kwie 2005, 15:22

CHodiz o NIE wyświetlanie!

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 14 kwie 2005, 21:08

zawdi pisze:usilnie prosze o dodanie dodatkowej funkcji na forum. mianowicie o opcje nie widzenia postow wybranych uzytkownikow. nie wiem czy na tym forum sie da, bo sie na tym nie znam, ale na niektorych taka opcja istnieje. zmiana napewno nikomu przeszkadzac nie bedzie, bo nie ma co tu przeszkadzac, a napewno ,dla niektorych, forum bedzie wygodniejsze. bardzo prosze
Nie sprawdzałem ale mniemam, że są takie dodatki do phpBB. Sprawę jednak przemyślimy. Póki co można zawsze omijać teksty wybranych osó z daleka.
zawdi pisze:i jeszcze jedno. przyklejacie newsy "zapowiedz spotkan ligi mistrzow", jakies swieta, wazne wydarzenia jak smierc papieza. moze przyklejalibyscie takie jak Gran Derby, derby mediolanu, spotkania na szczycie. spotkania jakimi zyje cala europa. nie kazdy wypowiada sie na forum, a temat zalozony dzien przed meczem, dzien po meczu jest juz niewidoczny
Faktycznie słuszna uwaga. Zasadniczo obecne "przyklejane" newsy są robione prowizorycznie ale w planach jest poprawienie tego i przygotowanie normalnego sposobu na realizację tego.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 kwie 2005, 17:43

hmmm... myślę że można by tu dodac opcję 'zobacz nieprzeczytane posty'. pokazuje ona wszystkie posty których nieczytaliśmy. oczywiście można potem wybrać opcje 'oznacz wszytskie posty jako przeczytane' jak ktoś nie chce czytać reszty. wiem, jest opcja ostatnich 20 postów ale na pewno sa uzytkowwnicy którzy wchodza na forum raz dziennie lub rzadziej i wtedy gdy się zbierze ok. 100 takich postów to widać tylko 20. a rezszte trzeba szukać po tematach a tak to od razu by były. ja na inncyh forach sam zawsze korzystam z tej ocji i jest ona mi bardzo pomocna :wink:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 19 kwie 2005, 18:11

Czy tu chodzi o coś takiego jak "Zobacz posty od ostatniej wizity":
http://www.pilka.pl/forum/search.php?search_id=newposts
czy o coś innego?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 kwie 2005, 18:51

dzidzius pisze:Czy tu chodzi o coś takiego jak "Zobacz posty od ostatniej wizity":
http://www.pilka.pl/forum/search.php?search_id=newposts
czy o coś innego?
cos podobnego. może zaistnieć sytuacja że ktoś jest w trakcie przeglądania forum i np. ma wirusa i mu sie pc restartuje albo musi kończyć bo musi cośtam zrobić (wychodz z forum nie przeglądawsz reszty postów) to wtedy w tej opcji co już jest nie bedzie potem widział nieprzecyztnaych postów tylko te od ostatniej wizyty. a w tamtej owszem

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 18:48

Czy byłoby możliwe wprowadzenie na foru opcji szybkiej odpowiedzi oraz cytowania selektywnego??

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 cze 2005, 15:33

Mineło już dużo czasu więc ponawiam swoje pytanie. Dzięki tym funkcją pisałby się o wiele wygodniej.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”