Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2597

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 247

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » wczoraj, 17:34

Samuraj pisze:
wczoraj, 16:38
Tak swoją drogą, myślałem, że taki zabieg szczęki to dość skomplikowana sprawa. Ja mam tzw zgryz poprzeczny i też myślałem nad operacją szczęki ale za każdym razem gdy orientowałem się w kwestii takiej operacji, to mówiono mi że najpierw trzeba nosić aparat na zęby przez kilka lat który wyprostuje uzębienie, potem dopiero wchodzi zabieg operacyjny a po nim od pół roku do roku czasu rehabilitacji a między czasie masz wdupione jakieś śruby do ryja i ogólnie siorbiesz zupki przez słomkę a dopiero po jakiś 3 miesiącach możesz mniej więcej normalnie mówić... A tu taki Vinicjusz sobie zoperował szczękę i 2 tygodnie wszystko cacy i glacy... :shock:
Nie wiem jak mu oni to zrobili, ale wygląda lepiej cokolwiek by mówić o tym zabiegu.
Jak jak normalnie :rotfl4: Masz $$$$$$$$$ i jesteś znany to nawet u nas NFZ się uśmiechnie i w kolejce nie stoisz ...Co nie zmienia faktu,że całkowicie zdrowia za to nie kupisz :wink:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 488

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » wczoraj, 21:18

Samuraj pisze:
wczoraj, 16:38
Tak swoją drogą, myślałem, że taki zabieg szczęki to dość skomplikowana sprawa. Ja mam tzw zgryz poprzeczny i też myślałem nad operacją szczęki ale za każdym razem gdy orientowałem się w kwestii takiej operacji, to mówiono mi że najpierw trzeba nosić aparat na zęby przez kilka lat który wyprostuje uzębienie, potem dopiero wchodzi zabieg operacyjny a po nim od pół roku do roku czasu rehabilitacji a między czasie masz wdupione jakieś śruby do ryja i ogólnie siorbiesz zupki przez słomkę a dopiero po jakiś 3 miesiącach możesz mniej więcej normalnie mówić... A tu taki Vinicjusz sobie zoperował szczękę i 2 tygodnie wszystko cacy i glacy... :shock:
Nie wiem jak mu oni to zrobili, ale wygląda lepiej cokolwiek by mówić o tym zabiegu.
Ja się w to wpierdoliłem. Jestem juz niemalże po wszystkim. Najgłupsza decyzja w zyciu. Finansowa katastrofa. Nie polecam.

Pelart2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 152

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » dzisiaj, 7:51

Robiłeś to że względów zdrowotnych czy estetycznych?

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6594

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » dzisiaj, 8:34

Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy tymi zdjęciami Vinicusa, dobrze że napisaliście że chodzi o szczękę bo bym szukał jak w zagadkach z cyklu znajdź 10 detali którymi różnią się te dwa obrazki.

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 210

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » dzisiaj, 13:32

Slim91 pisze:
wczoraj, 21:18
Ja się w to wpierdoliłem. Jestem juz niemalże po wszystkim. Najgłupsza decyzja w zyciu. Finansowa katastrofa. Nie polecam.
Mi zabrakło odwagi. Większość u mnie by pokrył NFZ. Jak miałbym to robić, to ze względów estetycznych, aby być ładniejszy, ale uznałem, że nie wyglądam aż tak źle by pakować się na 3 lata w szyny a potem rok czasu w śruby. Całość by zajęła w okolicy 4-5 lat aby dojść do normalnej funkcjonalności, więc się poddałem. Zbyt to też ograniczyło by moje codzienne funkcjonowanie zwłaszcza w pracy na co nie mógłbym sobie pozwolić. Trzeba też mieć odwagę na taki zabieg operacyjny więc mimo wszystko szacunek, że się tego podjąłeś i oby ten wkład finansowy i cierpienie się zwróciło i z efektu abyś był zadowolony.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2475
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 32 min temu

Rodrigo Hernández Cascante ⏳⏳⏳

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8384

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 29 min temu

A Tchouameni out? :>

Są jakieś głosy, że jednak może do nas przyjść. Ściskam kciuki!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”