Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 10 maja 2026, 15:28
Hannibal
League
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 maja 2026, 15:39
cloner pisze: ↑09 maja 2026, 16:50Ja od lat chciałem Ukrainę podzielić między Polskę, a Rosję, no ale wtedy zaraz odzywało się 100 osob, które odpowiadało że woli być jak najdalej od Rosji. Wiem że mnie to się łatwo pisze, ale Rosja sobie nie poradziła z Ukrainą, a planowała to zrobić w kilka tygodni? miesięcy? mijają lata i nic się nie zmienia. I moim zdaniem sobie nie poradzi, jedyna opcja to rozejm i oddanie części Ukrainy Rosji, ale nikt nie ma zamiaru ustępować. Putin nie ma kasy, nie ma tyle ludzi, Rosja w sferze technicznej to trzeci świat, przynajmniej tak to wygląda do tej pory, kolos na glinianych nogach. I jadą na wyniszczenie, finansowe, społeczne, itd. Nie poradziła sobie z Ukrainą, więc państwa NATO nawet nie dotknie.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 10 maja 2026, 15:41
Ja bym chciał jedynie zauważyć, że Rosja praktycznie na naszych oczach dokonuje właśnie rozbioru Ukrainy.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 maja 2026, 15:43
I dlatego trzeba było się dogadać i razem podzielić ten sztuczny twór.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 10 maja 2026, 15:50
Ojciecdyrektor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 maja 2026, 15:52
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 10 maja 2026, 15:52
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 maja 2026, 15:57
To już nie jest polskie miasto.
mała uwaga:
1) Kredyt USA to jakieś 4,8%
2) ten z Korei to nawet 6,5%
3) Kredyt SAFE to 3,3% do 3,7%. Wszystko zalezy od oprocentowania w dniu brania kolejnej transzy
No popatrz a teraz od dłuższego czasu są;)
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 maja 2026, 16:37
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 maja 2026, 16:56
Najpierw naucz się czytać ale obawiam się że na to już za późno bo z tego co wiem stary jesteś. Potrafisz jedynie próbować obrażać bo nic z tych rzeczy co piszesz to ja nawet nie napisałem to nawet nie mam się do czego odnosić
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 10 maja 2026, 17:02
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 maja 2026, 17:11
Co do wieku Eyesmona to raczej trafiłem bo parę lat temu chyba wrzucał zdjęcie z podróży czy coś i widać było że już był w wieku starszym znacznie niż ja a po drugie wywnioskowałem z tego co pisał. A co do twojego wieku to się pomyliłem. Myślałem że ktoś kto skończył 20 kilka czy 30 kilka lat jak ty to nie może się tak wypowiadać. A co do tekstu: "naucz się czytać" to żadna obelga. Nie nazwałem go ruskim trollem jak mi zarzuca.1234 pisze: ↑10 maja 2026, 17:02Hahaha, League - typ jest niesamowity, wygłasza te swoje bzdury, obraża innych że albo Putin, albo troll i jak mu ktoś odpowie, to wrzuca "naucz się czytać" mi wczoraj, czy dzis do Eyesa, ten sam tekst![]()
dodatkowo w szablonie przypierdolki jest też określenie wieku adwersarza, do mnie, że "nie masz nawet 18 lat" (ja już pisałem, mam tyle lat, że mógłbym mieć pełnoletnie dzieci xd) do Eyesmona "stary jestes"![]()
Co za cwel![]()
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 10 maja 2026, 17:16
No i tak to właśnie działa. Pieprzy ten Braun te wygodne dla Rosji (i uderzająco tożsame z rosyjską propagandą) kocopoły, boty w socjalmediach to podbijają, a Clonery w to wierzą. Sprawdzony mechanizm. Działa.
10
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio