tak z pewnosciacloner pisze:a w ataku Zurawski z Rasiakiem
dokladniecloner pisze:Tak, tak - widzicie ustawienie 4-4-2 Cool
Wg mnie testowane 4-5-1 czeka juz na Niemcow Laughing

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 cze 2006, 23:07
tak z pewnosciacloner pisze:a w ataku Zurawski z Rasiakiem
dokladniecloner pisze:Tak, tak - widzicie ustawienie 4-4-2 Cool
Wg mnie testowane 4-5-1 czeka juz na Niemcow Laughing
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 08 cze 2006, 23:22
$canda(L)ous

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 08 cze 2006, 23:52
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 cze 2006, 23:59
tutaj chyba wszyscy jestesmy zgodniKrzysztof Jarzyna pisze:Wbrew pozorom cloner moze trafic w "10". Jezeli Janas nie wypeka przed Ekwadorem (a mam nadzieje, ze nie), to zagra normalne 4-4-2, bo innej opcji nie widze. Umowmy sie, ze Ekwador raczej nas cisnal nie bedzie,
mozna zmienic w trakcie meczu chociaz mysle ze to juz taktyka na Niemcow i na ewentualny mecz po wyjsciu z grupy .. AngliaKrzysztof Jarzyna pisze:Na 4-5-1 mozna zmienic w trakcie meczu przy korzystnym wyniku.
Poza Rasiekiem wszytsko sie zgadza - wydaje mi sie ze na Ekwador nie ma nic do zaoferowania -Krzysztof Jarzyna pisze:Boruc - Baszczynski, Jop, Bak, Zewlakow - Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak, Krzynowek - Zurawski, Rasiak
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 cze 2006, 0:07
No ale chyba nie w pierwszym skladzie... Pewnie i zagra, co IMO na podmeczonych Ekwadorczykow nie bedzie zlym wyjsciem. Chociaz irytuje mnie ten jego sposob biegania (o kurcze, zaraz sie wywroce!!!) i przyjmowanie pilki, to jednak ma pewien element zaskoczenia (niestety czasem zaskakuje sam siebie) i jest dosc szybki. A poza tym wprowadzenie Kosy nie znaczy ze nie wejdzie Jelen, bo ten w odroznieniu od Kamila moze pojsc do ataku (za Rasiaka npczeher pisze:Kosa zagra zovbaczycioe
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 09 cze 2006, 7:59
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 cze 2006, 8:45
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 09 cze 2006, 10:23
Ja bym wolał Polska - Szwecja... byłby wspaniała okazja do zrewanżowania się Trzem Koronom za ostatnie niepowodzenia. z Anglią raczej nie mamy szans bo Anglicy jadą do Niemiec po medal i zapewne im się to uda. Mają najlepszą kadrę od 1966(?). Kapitalna druga linia i obrona. W ataku pewnie odczują brak Rooney'a, a od czasu Seamana w bramce angielskiej nie ma godbego następcy. Robinson może i jest dobry, ale nieproporcjonalnie do reszty drużyny.dzieciol31 pisze:i tak pewnie Polska - Anglia w jednej osmej..
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 cze 2006, 10:25
w takim razie musimy wyjsc z pierwszego miejsca...Martin Pellegrino pisze:Ja bym wolał Polska - Szwecja
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maluszek » 09 cze 2006, 11:12
Maluszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 cze 2006, 11:21
Najwazniejszy będzie mecz dzisiejszy, bo tu mamy duże szanse aby wygrać,Maluszek pisze:Ale mecz z Niemcami to najważniejszy mecz tych piłkarzy w ich życiu.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 cze 2006, 12:43
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 09 cze 2006, 13:03
zamknąć modry
on umnie wykorzystać.
nie ma już mowy o talencie do oszlifowania - tylko snajperze pełną będą.
Są w stanie wyjśc z drupy
Od sedna ...
widze ze Zazie szczegolnie udzielila sie mundialowa goraczkagdy teń zchodzi do środka.
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 cze 2006, 13:13
Michał Listkiewicz, prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, powiedział w Sygnałach Dnia w Programie I Polskiego Radia, że godzinę przed dzisiejszym meczem polskich piłkarzy odwiedzi premier Kazimierz Marcinkiewicz.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 cze 2006, 13:15
Zaza
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio