Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 02 wrz 2016, 15:08
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2016, 15:12
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 02 wrz 2016, 15:24
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 wrz 2016, 16:30
Magnum

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 wrz 2016, 19:20
ycu pisze:Nie my, a rosyjscy oprawcy. Mój dziadek od strony matki został znaleziony w trakcie pierwszej wojny światowej jako dwuletnie dziecko na terenie zniszczonego sierocińca. Niewiele sierot się uchowało, personel zginął, dokumenty spłonęły. Jemu i innym dzieciom nadano nowe imiona i nazwiska. Dziadek był Gruzinem i już jako dziecko miał bardzo ciemną karnację, więc zapewne dlatego nazwali go (a niech stracę, już i tak cały fejsbuk wie...) Sudanow. Sam noszę nazwisko po matce, a że reszta rodziny już nie żyje, to tylko my dwoje ostaliśmy się z tym z nazwiskiem. Robiłem konkretny risercz, przeszukiwałem wszelkie możliwe bazy danych, kontaktowałem się nawet z ambasadą gruzińską. Nie ma innych ludzi na świecie o tym nazwisku.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 wrz 2016, 23:09
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 02 wrz 2016, 23:47
Dużo osób po 30 jest już zmęczona psychicznie. Praca, stres itd robią swoje.Carbon pisze: Carbon przed snem jak śmietana.
Wkurza mnie naprawdę dużo. Co sądzicie o ludziach, którzy widzą trend i od razu się do niego podłączają? Mowa tu raczej o młodych. Najnowsza moda, która strasznie mnie niszczy, jest ta na bycie introwertykiem. Wszędzie widzę wpisy jacy to ludzie nie są introwertykami i w ogóle. Ciekawe czy chociaż połowa z nich wie, co to za zjawisko. No chyba, że po prostu duża część z nich nieco wyolbrzymia swoją osobowość.
Inna sprawa - czy tylko ja nie pojmuję jak można brać kogoś po 30. za starzejącego się? Bo mam wrażenie, że teraz ludzie sądzą, że życie po 30. się kończy. XD Powaliło wszystkich totalnie. Między 20. a 30. rokiem życia wciąż się jest młokosem, wcześniej to już nawet nie wspominam, bo nie znam nikogo przed 20, kogo nie mógłbym podpiąć w jakimś stopniu pod słowo "dzieciak". Po 30. przecież ludzie też są jeszcze cholernie młodzi, wtf. Każdy ma tyle, na ile się czuje, jest teraz pełno ludzi, którzy przeżyli 50 lat na tym świecie, a bawią się życiem. Życzę sobie i mam taki cel, żeby czerpać radość ze wszystkiego, nie zwracać uwagi na wiek, bawić się w wieku 45 lat na jakiejś wyspie, tak to będzie piękne.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 wrz 2016, 23:55
Nie do konca sie zgadzam, ale troche poprawiles mi humor.Carbon pisze: Inna sprawa - czy tylko ja nie pojmuję jak można brać kogoś po 30. za starzejącego się? Bo mam wrażenie, że teraz ludzie sądzą, że życie po 30. się kończy. XD Powaliło wszystkich totalnie. Między 20. a 30. rokiem życia wciąż się jest młokosem, wcześniej to już nawet nie wspominam, bo nie znam nikogo przed 20, kogo nie mógłbym podpiąć w jakimś stopniu pod słowo "dzieciak". Po 30. przecież ludzie też są jeszcze cholernie młodzi, wtf. Każdy ma tyle, na ile się czuje, jest teraz pełno ludzi, którzy przeżyli 50 lat na tym świecie, a bawią się życiem. Życzę sobie i mam taki cel, żeby czerpać radość ze wszystkiego, nie zwracać uwagi na wiek, bawić się w wieku 45 lat na jakiejś wyspie, tak to będzie piękne.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 03 wrz 2016, 0:07
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2016, 2:07
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 wrz 2016, 2:13
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 wrz 2016, 2:48
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2016, 3:17
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 wrz 2016, 3:28