Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 wrz 2016, 20:25
Trochę się tego uzbierało. Za miesiąc postaram się powrzucać więcej. Po niedzieli mam 4 tygodnie urlopu, i zbrodnią byłoby tracić ten cenny czas na siedzenie przy kompie.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 wrz 2016, 20:39
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 09 wrz 2016, 20:41
Staraliśmy się robić zakupy w marketach i sami sobie przygotowywać przynajmniej śniadania. Tylko w Leirii śniadanie było wliczone w cenę, w Porto dopłacaliśmy za śniadanie a w Lizbonie w ogóle sami musieliśmy o to zadbać. Obiady to koło 30-40 euro za 2 osoby ale porcje były takie, że bez problemu się najadaliśmy. Oczywiście nie licząc fast foodów, bo tam 20 euro to max. Generalnie przy wyborze korzystaliśmy z tripadvisora i recenzji tam zawartych. Kolacji zazwyczaj nie jadaliśmy a jeśli już to coś co sami kupiliśmy. Aktywne dni i ciąża mojej narzeczonej sprawiły, że nie wychodziliśmy wieczorami zbyt wiele (2-3 razy na cały pobyt), bo zwyczajnie padaliśmy na pyski
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 09 wrz 2016, 21:20
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 wrz 2016, 21:26
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 wrz 2016, 21:55

Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 wrz 2016, 22:09
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 10 wrz 2016, 8:43
Sam celuję w Portugalię, ale jestem zaskoczony. Raz, że same loty są stosunkowo drogie (w porównaniu np. do Włoszech, gdzie można polecieć w dwie strony w okolicach stówki), a dwa - hotele również do tanich nie należą
red85

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 wrz 2016, 21:11

Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 11 wrz 2016, 14:00
Darkman1948

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 12 wrz 2016, 11:59
Ja mimo, że miałem odpuścić ze względu na cenę, to jednak kupiłem bilety do Zamku Maurów i Pałacu Pena [19,85E]. Dodatkowo zamierzam iść do Quinta da Regaleira https://duze-podroze.pl/quinta-da-regaleira/Darkman1948 pisze: Na koniec wycieczki zostawiliśmy sobie Lizbonę. Pierwszy dzień pobytu tam był jednocześnie ostatnim dniem, w którym mieliśmy do dyspozycji samochód dlatego naszym celem stała się okolica Lizbony - Sintra, Pena i Przylądek Roca. Chcieliśmy zobaczyć Pałac Narodowy, Zamek Maurów oraz położony w pobliży Pałac Pena. Niestety pogoda tego dnia nie dopisała, było bardzo mgliście i zobaczyliśmy niewiele. Zamku Maurów i Pałacu Pena nie widzieliśmy wcale.
Kurde, gdzie Ty siedzisz, że 80 E?
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio