Dobre. Dawno tego nie słyszałem.

Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 wrz 2016, 11:54
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 wrz 2016, 12:00
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 wrz 2016, 12:02
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 24 wrz 2016, 12:02
Klasykapiotrcies pisze:Teraz mam radochę, jak się ludzie schodzą i pytają cwaniaki, co im damy za zarejestrowanie numeru (obecnie nie ma żadnych bonusów, i słusznie). I zawsze ten foch oraz tekst "Chyba się przeniosę do konkurencji". Oczywiście umowy nie podpisze
sickstick

NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 wrz 2016, 13:45
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 wrz 2016, 14:34
czemu tak? Właśnie przed meczem zastanawiałem się czy będziesz
Warto chociaż?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 24 wrz 2016, 14:49
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 wrz 2016, 15:43
No cóż, znam takich co mają 33 lata i wciąż wyciąga kasę od starych.Magnum pisze:Nie ogarniam tego, co piszecie o pieniądzach i rodzicach. Jakiś pocisk. Kieszonkowe dostałem do 14 rż, które pokrywały w 100% miesięczne doładowanie telefonu komórkowegoPotem już nie, jedyna kasa to na urodziny, na święta (częściej prezenty niż kasa w obu przypadkach) i co 2 lata opłacane mi były bilety do Polski, z czego ostatni raz w 2011 jak miałem 18 lat. Odkąd miałem te 15 lat i dorabiałem sobie w lecie jakieś drobne to bym nie przypuszczał nawet żądać czegoś od rodziców, a co najwyżej mocno sugerowałem, że baardzo by było fajnie, jakby taki telefon za $150 mikołaj przyniósł. Nie wiem, inna mentalność jakaś. Wystarczy, że mi wikt dają póki studiuje, ja tam sie troche do zakupów tylko dokładam czasami (bo studia w [ch**] drogie wiec duzo musze na to wydawać swoich pieniędzy). Nie pomyślałbym nawet o tym żeby coś żadać od rodziców od wielu, wielu lat. A w sumie żądać to nigdy, za małolata to co najwyżej prosić. I to ładnie prosić.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 24 wrz 2016, 20:14
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 25 wrz 2016, 8:09
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 wrz 2016, 8:22
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 25 wrz 2016, 8:31
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 wrz 2016, 8:50
W życiu! Chciałam wpisać się w konwencjęDarkman1948 pisze:Uuu, futbolowa ma jakiegoś wkurwa niedzielnego
Spoko, przecież kobiety i tak tego nie robiąjanop pisze:Futbolowa - Morrow żartował z tym zakazem srania przed 7.
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio