czarny samael pisze: Deprecjonowanie czyjegoś zdania z racji jego spraw osobistych, jest na tym samym poziomie co rzucenie "Nie gadaj o 500+ jak nie masz dzieci" albo jeszcze lepiej a podobnie "nie gadaj o szczepionkach, jak nie masz dzieci". Podobnych możemy sobie wymyślić w cholerę, ale to, że ktoś ma określoną sytuację życiową, nie może determinować jego prawa do zabierania stanowiska.
W ogóle mam wrażenie, że owszem, Carbon robi często wokół siebie dziwny szum, ale jest jechany w każdej jednej gadce gdzie komuś nie pasuje jego stanowisko. I to się nie odnosi tylko do Ciebie ryba
O stary, ale żeś popełnił głupot, dopiero je przeczytałem, bo celowo pomijałem powyższą dyskusje o niczym.
Deprecjonowanie tego, że nie należy kogoś ratować na podstawie plotek, jest jeszcze bardziej nie na miejscu, zwłaszcza jeśliw grę wchodzi ludzkie życie, niż nazywanie kogoś głupim na jakimś, [k****], forum. Tu chodzi o to, że Carbon po raz enty pokazuje, że nie ma pojęcia o czym pisze. Od bodaj 2 dni o Mackiewiczu napisano już chyba wszystko i podejrzewam, że 90% to sama nieprawda. Jakoś powielanie oszczerstw Ciebie nie boli. Choćby to, że nie miał ubezpieczenia, a miał.
Tak cięzko niektórym zrozumieć, że do wyjaśnienia sytuacji, lepiej zamknąć ten głupi dziub i się nie odzywać?