Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 gru 2018, 15:50
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 gru 2018, 16:42
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 gru 2018, 16:49
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 gru 2018, 18:23
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 gru 2018, 19:25
albo nie rozumiesz, albo nawet nie czytasz co ludzie tu piszą, ja jestem zdania, że nie tylko on jest winien wyników osiąganych przez klub, i wielu ludzi w tym piłkarze powinni sobie zadać pytanie czy nie mieli wpływu na sytuację, która właśnie nastała, jestem też zdania, że można było z tym poczekać, poszukując innych środków, bo jednak to jest 6 miejsce i gra w LM, a nie jestem zdania, że nagle oni zaczną wyśmienicie grać, a jeśli się tak stanie, to tylko znaczy, że część piłkarzy celowo grało słabo robiąc w [ch**] nie tylko trenera, sztab szkoleniowy, zarząd ale także wszystkich kibicówred85 pisze:Jak już wcześniej wielokrotnie zaznaczyłem. Nie potrafisz wymienić ani jednego argumentu przemawiającego za Mou, wiec dalsza dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 gru 2018, 20:19
A jeśli za Solskjaera będą grać jeszcze gorzej, to stwierdzisz, że Ole to amator czy jednak uznasz, że piłkarze robią w ch** trenera, sztab szkoleniowy, zarząd oraz wszystkich kibiców?
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 19 gru 2018, 20:20
Juz widze oczyma wyobraźni jak jestescie wniebowzieci gdyby Woodward kupował wam Stonesa za 50 mln albo Laporte za 60. A drugi obraz przed oczyma mam taki jak Jose robi z nich jedną z najlepszych par stoperów na wyspach.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 gru 2018, 22:22
tego to nawet ja bym nie wymyślił, co ty w ogóle piszesz, kogo jeszcze wrzucisz do tego worka, jakiego trenera, skąd ja mam wiedzieć jak się Solskijearowi ułoży, ale wszyscy wiedzą jak Pogba się zachował po zwolnieniu Trenera, więc wszystko się okaże w czasie rozgrywek a co do Nawałki, to poszukaj sobie, co pisałem, że jednak taki Lewandowski z doświadczeniem w jednym z najlepszych klubów na świecie powinien do niego iśc i powiedzieć, że jest coś nie tak przed wyjazdem na turniej
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 gru 2018, 23:53
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 gru 2018, 0:08
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 20 gru 2018, 0:25
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 gru 2018, 6:28
Mirror to chyba nie jest z tego co kojarzę zbyt wiarygodne źródło?Kamil232 pisze: https://devilpage.pl/index/news/komenta ... em-united/
O ile to prawda to Circus to mało powiedziane.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 gru 2018, 17:04
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 gru 2018, 17:29
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 gru 2018, 17:37
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio