(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 14

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 10:21

Stary a z Derbami chyba w La Liga mamy do czynienia nie ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 10:27

Krzysztof Jarzyna pisze:Aha, panowie ratujcie, bo nie otwiera mi sie temat o Barcelonie Shocked i to tuz przed GD Confused zaczynaja mnie denerwowac te bledy...
Tego już za wiele. Piłka.pl [*]
Co jak co, ale żeby temat o Barcelonie przed GD nie działał to jest jawne przegięcie i wszyscy kibice Realu powinni dostać za to po 7 WP. o!
johan_cruyff pisze:Cała Barca będzie jutro płakać a zwłaszcza Eto'o i będzie miał takiego zonka że szlak go trafi za to co powiedział gdy Barca wywalczyła mistrzoswo! Twisted Evil Tym razem to Real będzie górą a Eto'o, Laporta i Marquez będa Królewskich po butach całować i przepraszać za wszystko co zrobili!
Rozumiem, że użytkownik ten dostał bana za bezczeszczenie nazwiska wielkiego piłkarza które miał w nicku. Takimi postami zasługuje najwyżej na nick Francisco Pavon.
Smithu pisze:Bilans (globalnych) potyczek Realu z Barca

65 zwyciestw Realu

28 remisow

57 zwyciestw Barcy

Tak wiec Real jest lepszy.
To jest bilans według Smithu. Zapomniał tylko tego dodać. Kiedyś za takie herezje paliło się ludzie na stosach. Szkoda, że dzisiaj już tego nie ma. Chyba, że na poczekaniu rozpalimy jakieś ognisko. Zapraszam na festyn i ognisko tuż po GD.
JAREKK pisze:I NIE OSZUKUJMY SIE DALEKO wam DO FORMY Z porzedniego sezonU
Nie oszukujmy się. Nie oglądasz spotkań.
JAREKK pisze:( Z KONCÓWKI)!!!!!!!!!!!!!!
Końcówka sezonu była słabsza w naszym wykonaniu.

HA HA HALA Madrid

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 10:29

Barca ten mecz wygra nie tylko dla tego że jest w lepszej formie ale i dla tego że Frank nauczył sie z popszedniego sezonu i mecz na Santiago. Ba nawet mecz z LM z Chelsea dał mu do myślenia. Pamietacie Barca gra gra gra a Real strzela i 4;2 (choć poczatek pod dyktango Królewskich i świetna forma Ronaldo), Dla tego sądze że w tym meczu Katalonczycy zagrają troche ostrożnie a jak strzelą pierwsi to może być już po meczu. Ostatnie spotkanie Barca i Real to niebo a ziemia. Co prawda mecz Barcy z Getafe rozpoczą sie jak marzenie (Eto'o w 2 minucie na 1:0) a Real nie grał nic. (Karny jeden potem - drugi sami wiecie :roll:) Gra była jaka była. Co prawda Zaragosa potrafi bronić ale to nie go sam Milito nie da rady. :wink:

Co dziwne Real i Barca straciły tyle samo bramek w lidze (11) a to jest zaskakująca statystyka bo sądziłem że Barca ma ich znacznie mniej na kącie. Real tracił kilka bramek "magicznych" po błędach czy karnych (Valencja).

Ja zwykle w takich meczach widze "ojców zwyciestwa - nie w napastnikach a pomocnikach" - Xavi (ostatnio cios karate i 2;1 dla Barcy) który będzie miał pole do popisu lub Deco który ma dar strzelanie z niczego (często rykoszety :lol:)

Troche nie jestem w temacie ale wystąpia w tym meczu Messi - Robinho ??

Stawiam 3:1 dla Dumy Kataloni :!: bramki hmmm ? Raul - Xavi, Eto' Deco :wink:

Pozdro :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 10:32

*_For_zaza_Milan_* pisze:ostatnio cios karate i 2;1 dla Barcy)
Cios karate zademonstrował niedawno Mark van Bommel :wink:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Troche nie jestem w temacie ale wystąpia w tym meczu Messi - Robinho ??
Obaj mogą bez przeszkód grać, ale czy wystąpi w pierwszym składzie tego nie możemy być pewni.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 lis 2005, 10:40

Smithu pisze:Bilans (globalnych) potyczek Realu z Barca
.
Smithu pisze:Stary a z Derbami chyba w La Liga mamy do czynienia nie ?
A gdzie napasales ze GD? Cos mi sie wydaje ze nie znasz znaczenia oraz intrepretacji slowa globalnie ktore uzyles wczesniej

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 10:50

Po pierwsze nie klocmy sie o taka pierdole.
Niggaz pisze:To jest bilans według Smithu
Po drugie zerznelem to prosto ze zrodlo i zeby nie bylo przepisalem w nawiasie slowo globalne, choc wedlug mnie bylo ono zbedne, dlatego wziete w nawias.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 10:50

Niggaz pisze:Cios karate zademonstrował niedawno Mark van Bommel

Nie nie Niggaz cvois karate na Santiago :twisted: ostatnie wygrana Barcy w Madrycie. 1:1 ostatnie minuty Ronaldinho mięko wrzucił za linie obrony Realu a Xavi wybiagał za nich i uprzedził Ikera ciosem karate :!:

Pamięc to ja mam dobrą. Tym bardzie ze nie dawno był ten mecz w tv :wink: :lol:
Niggaz pisze:Obaj mogą bez przeszkód grać, ale czy wystąpi w pierwszym składzie tego nie możemy być pewni.

Aha o.k dzieki Niggaz - Ja sądze że lepiej jak by Leo wszedł z ławki wtedy i tak bedzie mógł pokazać co potrafi a i presia może być miejsza :wink: tym bardzie jak bedzie prowadzenie ...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 lis 2005, 10:51

Niggaz pisze:Cios karate zademonstrował niedawno Mark van Bommel :wink:
zazie chodzilo o gol xaviego w ostatnim zwycieskim meczu barcy nad realem na SB... 2002/2003.

a ja ponawiam pytanie do torunskich cules... ghdzie na mecz sie wybieraja?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 10:54

Handsome Boy pisze:zazie chodzilo o gol xaviego w ostatnim zwycieskim meczu barcy nad realem na SB... 2002/2003.
:oops:
No rzeczywiście pewnie o to mu chodziło, ale Mark ostatnio też karate ćwiczył :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 lis 2005, 10:54

Zawdi trzeba bylo ten temat poruszyc na BO bo tutaj to nic nie wskurasz

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 11:02

Hehehe, karate ciosy bramki co z tego. I tak nie wiecie co to znaczy poswiecenie... latac z opaska caly mecz czy walnac w slupek przy golu :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 11:12

Smithu ja tam bym się martwił o Robinho. Sprawdzałeś jaka pogodą będzie na SB? Jeżeli będzie mocno wiało to Robson może się często przewracać i się potłucze :?

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 lis 2005, 11:20

im blizej meczu tym bardziej jestem pewny zwyciestwa. jak na poczatku twierdzilem, ze wygramy, tak teraz licze na pogrom. 3bramkowe zwyciestwo powinno zaspokoic moje oczekiwania. nasza pomoc po prostu zdominuje caly mecz... przyjemnie bedzie ogladac bezradny zupelnie real na wlasnym boisku biegajacy bez ladu i skladu za pilka w posiadaniu katalonczykow. przyjemnie bedzie widziec stadion cichutenki przy wyniku 0:3. zlosc kibicow jak eto'o strzeli gola. bedzie piekne... bedzie pogrom

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 11:44

Potlucze sie przy okazji w polu karnym dzieki czemu nasz sedzia (mimo ze Bask) podyktuje z 3 niesluszne karne i wygramy :lol: :lol:

Handsome Boy pisze:bedzie pogrom

Ostatnim razem tez tak mowiliscie.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 19 lis 2005, 11:48

Wiesz co Handsome Boy, pogrom by ył fajny, ale ja bym i z jednobramkowego zwycięstwa się cieszył :) A co do Eto'o to mam nadzieję, że co ustrzeli i wprawi w furię fanów :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”