Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 10:21
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 10:27
Tego już za wiele. Piłka.pl [*]Krzysztof Jarzyna pisze:Aha, panowie ratujcie, bo nie otwiera mi sie temat o Barcelonie Shocked i to tuz przed GD Confused zaczynaja mnie denerwowac te bledy...
Rozumiem, że użytkownik ten dostał bana za bezczeszczenie nazwiska wielkiego piłkarza które miał w nicku. Takimi postami zasługuje najwyżej na nick Francisco Pavon.johan_cruyff pisze:Cała Barca będzie jutro płakać a zwłaszcza Eto'o i będzie miał takiego zonka że szlak go trafi za to co powiedział gdy Barca wywalczyła mistrzoswo! Twisted Evil Tym razem to Real będzie górą a Eto'o, Laporta i Marquez będa Królewskich po butach całować i przepraszać za wszystko co zrobili!
To jest bilans według Smithu. Zapomniał tylko tego dodać. Kiedyś za takie herezje paliło się ludzie na stosach. Szkoda, że dzisiaj już tego nie ma. Chyba, że na poczekaniu rozpalimy jakieś ognisko. Zapraszam na festyn i ognisko tuż po GD.Smithu pisze:Bilans (globalnych) potyczek Realu z Barca
65 zwyciestw Realu
28 remisow
57 zwyciestw Barcy
Tak wiec Real jest lepszy.
Nie oszukujmy się. Nie oglądasz spotkań.JAREKK pisze:I NIE OSZUKUJMY SIE DALEKO wam DO FORMY Z porzedniego sezonU
Końcówka sezonu była słabsza w naszym wykonaniu.JAREKK pisze:( Z KONCÓWKI)!!!!!!!!!!!!!!
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 10:29
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 10:32
Cios karate zademonstrował niedawno Mark van Bommel*_For_zaza_Milan_* pisze:ostatnio cios karate i 2;1 dla Barcy)
Obaj mogą bez przeszkód grać, ale czy wystąpi w pierwszym składzie tego nie możemy być pewni.*_For_zaza_Milan_* pisze:Troche nie jestem w temacie ale wystąpia w tym meczu Messi - Robinho ??
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 lis 2005, 10:40
Smithu pisze:Bilans (globalnych) potyczek Realu z Barca
.
A gdzie napasales ze GD? Cos mi sie wydaje ze nie znasz znaczenia oraz intrepretacji slowa globalnie ktore uzyles wczesniejSmithu pisze:Stary a z Derbami chyba w La Liga mamy do czynienia nie ?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 10:50
Po drugie zerznelem to prosto ze zrodlo i zeby nie bylo przepisalem w nawiasie slowo globalne, choc wedlug mnie bylo ono zbedne, dlatego wziete w nawias.Niggaz pisze:To jest bilans według Smithu
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lis 2005, 10:50
Niggaz pisze:Cios karate zademonstrował niedawno Mark van Bommel
Niggaz pisze:Obaj mogą bez przeszkód grać, ale czy wystąpi w pierwszym składzie tego nie możemy być pewni.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 lis 2005, 10:51
zazie chodzilo o gol xaviego w ostatnim zwycieskim meczu barcy nad realem na SB... 2002/2003.Niggaz pisze:Cios karate zademonstrował niedawno Mark van Bommel![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 10:54
Handsome Boy pisze:zazie chodzilo o gol xaviego w ostatnim zwycieskim meczu barcy nad realem na SB... 2002/2003.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 lis 2005, 10:54
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 11:02
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 lis 2005, 11:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 lis 2005, 11:20
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 19 lis 2005, 11:44
Handsome Boy pisze:bedzie pogrom
Smithu