Losowanie Grup MS 2006 - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 15:12

Jakby ktoś miał link do losowania grup w necie, to niech zapoda :pray:
Pisakk pisze:To mi się wydaje jedyną sensowną opcją...
W RMF FM bedzie relacja na żywo z Lipska. To też jest sensowne.
Ja jeszcze raz do pana korzenioskiego :cegła: :rozga: :bicz2: :kocioł: :won: :badziewie: :heft:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2005, 15:12

piwus pisze:Czyli znowu wiadomości z drugiej ręki? Dwa lata temu Wisła w ten sposób wylosowała AS Monaco .Uppps, chcielibyśmy sprostować, gratulujemy Realu Madryt.

Nie zapomnę jak wpadłem w szał radości po tym jak zobaczyłem, że Wisła trafiła na Monaco :roftl3: Cieszyłem się jak małe dziecko, aż nie zobaczyłem naniesionej poprawki... :krzesło: :won:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 gru 2005, 15:36

A mnie właśnie coniektórzy uświadamiają, że z anteny analogowej można zobaczyć losowanie na jakiejś czeskiej stacji :> :>
Prawda to?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 gru 2005, 15:39

futbolowa pisze:Prawda to?
Podejrzewam, ze tylko w jakiejs niewielkiej odleglosci od granicy...

A tak na marginesie, to co tam losowanie. Wazne, ze za ta kase nakreca kolejne 40 odcinkow Klanu, a w kwestii sportowych relacji na zywo, to przeciez macie "Na rynek marsz". Ja tam jestem zadowolny.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 gru 2005, 16:20

futbolowa pisze:Prawda to?

Słyszałem, że zagraniczne stacje chcą zakodować na czas losowania swoją audycję dla innych krajów. Tyczy się to głównie niemieckich ZDF i ARD, ale być może postąpią podobnie inne kraje. Jednak nie wiem do końca czy to prawda, ale chyba tak :?

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 gru 2005, 16:22

kama_reda pisze:Słyszałem, że zagraniczne stacje chcą zakodować na czas losowania swoją audycję dla innych krajów. Tyczy się to głównie niemieckich ZDF i ARD, ale być może postąpią podobnie inne kraje. Jednak nie wiem do końca czy to prawda, ale chyba tak Confused

Nie tylko losowanie ale co gorsza mecze MŚ więc nie ma szans zeby je obejżeć np. na jakiejś NIemieckiej stacji

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 16:27

TVP stanęła na wysokości zadania

na 295 stronie telegazety odbedzie się relacja LIVE :roftl3:
kpina, żałosna kpina z ludzi :roll:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 09 gru 2005, 16:31

:cegła: Panie Korzeniowski... :cegła:

Przecież to jest jakiś żart... Nawet losowanie LM oglądałem w tv, bodajże w Europorcie, a tu takie jaja na MŚ robią... Korzeniowski shame on you! To teraz wszyscy łapmy za radia i relacje live na necie! Przecież to jest już XXI wiek!

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 gru 2005, 16:34

Ciekawi mnie czy tak samo bedzie z meczami MS tzn czy jezeli Polska tv nie wykupi praw, to rozwniez nie zobacze tego na kanalach niemieckich czy inych :?: bo beda zakodowane

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2005, 16:41

czeher pisze:Ciekawi mnie czy tak samo bedzie z meczami MS tzn czy jezeli Polska tv nie wykupi praw, to rozwniez nie zobacze tego na kanalach niemieckich czy inych bo beda zakodowane

TYM BARDZIEJ nie zobaczymy Mistrzostw skoro losowanie będzie zakodowane (a będzie). Z drugiej strony ciekawi mnie taka sytuacja. Powiedzmy, że Polsat nie wykupi praw do Mistrzostw (na TVP nie liczę) to czy TVP będzie mogła pokazać mecze Polaków w grupie bo przecież traktowane to jest jako narodowe dobro? Wydawałoby się, że też nie...To by były jaja! :rotfl4:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 16:46

Pisakk pisze:TYM BARDZIEJ nie zobaczymy Mistrzostw skoro losowanie będzie zakodowane (a będzie). Z drugiej strony ciekawi mnie taka sytuacja. Powiedzmy, że Polsat nie wykupi praw do Mistrzostw (na TVP nie liczę) to czy TVP będzie mogła pokazać mecze Polaków w grupie bo przecież traktowane to jest jako narodowe dobro? Wydawałoby się, że też nie...To by były jaja!
Pokazę, FIFA nad tym czuwa, aby mecze danej reprezentacji były w ogólnodostępnej TV. Jeśli chodiz o mecze innych reprezentacji, czy losowanie - już FIFA nie ma nic do gadania.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 gru 2005, 16:49

Nie wiem jak Wy, ale już zaczynam zbierać złom i od 1 stycznia 2006 roku rozpoczynam pracę nad budową własnego odbiornika satelitarnego. Bez względu na tą całą szopkę którą odstawia TV w naszym kraju mam zamiar obejrzeć mecze Polaków na Mistrzostwach Świata. Korzeniowski i reszta bandy niech sobie żyje w swoim urojonym świecie w którym wszystko i wszyscy chodzą i myślą wyjątkowo wolno.
Trzeba sie modlić o silną grupę to może będzie okazja obejrzeć mecze Polaków z silnymi reprezentacjami w pubach.

"Zwariował świat który mnie wychował"

Awatar użytkownika
prezesliga6
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prezesliga6 » 09 gru 2005, 17:02

Dajcie spokoj przeież ciekawsza jest MODA NA SUKCES niż MŚ które ogląda pare milionów osób, albo Na rynek marsz też polecam :) miejmy nadzieje że p. Korzeniowski pojdzie po rozum do głowy i wykupi transmisje.
p.s jeżeli macie chwile czasu zaglądnijcie na:www.liga6.pl

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 gru 2005, 17:03

Serek Eurosport 2 news pokaże jednak losowanie live :!: ... ale na pasku informacjynym :P hehe :lol: Teraz sie dowiedziałem że zrobią tak jak wyniku spotkań. Czyli nadal żenada. :?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 gru 2005, 17:06

Pisakk pisze:czy TVP będzie mogła pokazać mecze Polaków w grupie bo przecież traktowane to jest jako narodowe dobro? Wydawałoby się, że też nie...To by były jaja!
W ustawie jest napisane, ze wszystkie mecze reprezentacji narodowej + (tu juz jestem mniej pewny) polfinaly, mecz o trzecie miejsce i final. Tak wiec mecze Polakow beda na pewno. Moze dlatego TVP sie stara tak jak widac, bo przeciez w razie czego powiedza - reprezentacje i tak macie, wiec sie cieszcie... reszte - przykro nam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”