W RMF FM bedzie relacja na żywo z Lipska. To też jest sensowne.Pisakk pisze:To mi się wydaje jedyną sensowną opcją...
Ja jeszcze raz do pana korzenioskiego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 gru 2005, 15:12
W RMF FM bedzie relacja na żywo z Lipska. To też jest sensowne.Pisakk pisze:To mi się wydaje jedyną sensowną opcją...
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2005, 15:12
piwus pisze:Czyli znowu wiadomości z drugiej ręki? Dwa lata temu Wisła w ten sposób wylosowała AS Monaco .Uppps, chcielibyśmy sprostować, gratulujemy Realu Madryt.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 gru 2005, 15:36
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 gru 2005, 15:39
Podejrzewam, ze tylko w jakiejs niewielkiej odleglosci od granicy...futbolowa pisze:Prawda to?
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 09 gru 2005, 16:20
futbolowa pisze:Prawda to?
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 gru 2005, 16:22
kama_reda pisze:Słyszałem, że zagraniczne stacje chcą zakodować na czas losowania swoją audycję dla innych krajów. Tyczy się to głównie niemieckich ZDF i ARD, ale być może postąpią podobnie inne kraje. Jednak nie wiem do końca czy to prawda, ale chyba tak Confused
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 16:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 09 gru 2005, 16:31
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 gru 2005, 16:34
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 gru 2005, 16:41
czeher pisze:Ciekawi mnie czy tak samo bedzie z meczami MS tzn czy jezeli Polska tv nie wykupi praw, to rozwniez nie zobacze tego na kanalach niemieckich czy inych bo beda zakodowane
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2005, 16:46
Pokazę, FIFA nad tym czuwa, aby mecze danej reprezentacji były w ogólnodostępnej TV. Jeśli chodiz o mecze innych reprezentacji, czy losowanie - już FIFA nie ma nic do gadania.Pisakk pisze:TYM BARDZIEJ nie zobaczymy Mistrzostw skoro losowanie będzie zakodowane (a będzie). Z drugiej strony ciekawi mnie taka sytuacja. Powiedzmy, że Polsat nie wykupi praw do Mistrzostw (na TVP nie liczę) to czy TVP będzie mogła pokazać mecze Polaków w grupie bo przecież traktowane to jest jako narodowe dobro? Wydawałoby się, że też nie...To by były jaja!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 gru 2005, 16:49
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prezesliga6 » 09 gru 2005, 17:02
prezesliga6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 gru 2005, 17:03
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 gru 2005, 17:06
W ustawie jest napisane, ze wszystkie mecze reprezentacji narodowej + (tu juz jestem mniej pewny) polfinaly, mecz o trzecie miejsce i final. Tak wiec mecze Polakow beda na pewno. Moze dlatego TVP sie stara tak jak widac, bo przeciez w razie czego powiedza - reprezentacje i tak macie, wiec sie cieszcie... reszte - przykro nam.Pisakk pisze:czy TVP będzie mogła pokazać mecze Polaków w grupie bo przecież traktowane to jest jako narodowe dobro? Wydawałoby się, że też nie...To by były jaja!
Krzysztof Jarzyna
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio