No widzisz, ja nie byłem piątkowym uczniem przez cały okres swojego życiacloner pisze: ↑10 sie 2022, 22:51https://www.ortograf.pl/watpliwosci-jez ... czy-osobno
Niektórym powrót do tej szkoły średniej by się przydał.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sie 2022, 23:16
No widzisz, ja nie byłem piątkowym uczniem przez cały okres swojego życiacloner pisze: ↑10 sie 2022, 22:51https://www.ortograf.pl/watpliwosci-jez ... czy-osobno
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 sie 2022, 23:18
Haha znów nabijanie postu żeby się do kogoś przypierdolić. Zluzuj majty chłopie serio.https://www.ortograf.pl/watpliwosci-jez ... czy-osobno
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sie 2022, 23:24
Moim zdaniem od podstawówki do gimnazjum poniżej 4,5 nie zeszła.
To już każdy zdążył zauważyć, dawno temu.
Piłeś? Nie pisz.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 sie 2022, 23:43
Myślę, że było tam sporo kiepskich decyzji personalnych, które zadecydowały o tym, że trzeba było zwolnić ponad 40 osób i zamknąć jeden z lokali, bo inaczej firma nie pociągnęłaby finansowo. Pomijając ten fakt - o ludziach, którzy byli "nade mną" wciąż mam dobre zdanie i pozostajemy w normalnych relacjach.
Łoł, solidnie!
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 11 sie 2022, 0:29
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2022, 8:55
Teraz śmiało możesz przyznać jak bardzo się pomyliłeś
Być może się domyślasz, ale też należysz do tej "elyty" nieuków, a to, że na forum podbijasz sobie ego szukając wszędzie błędów, nie zmieni Twojej przeszłości
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2022, 9:10
Mogę przyznać, jak niewiele się pomyliłem, skoro pisałem o 4.5, a miała 4.3.
I to jest twój problem koleś, problem wielu tutaj. Po pierwsze poprawiam, żebyście tego naszego kochanego języka nie kaleczyli, a ja z moją przeszłością nie mam żadnych problemów, przecież pisałem tutaj niejednokrotnie jak wyglądała moja edukacja.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sie 2022, 9:58
Jest tyle problemów na świecie, że bycie rycerzem ortografii, szeryfem na drodze i co tam jeszcze nie zmieni ludzi. Daj sobie spokój i skończą się inwektywy w obie strony to po pierwsze, a po drugie to o czyim ego mówimy. Bo widocznie Twoje ego nie pozwala na to, żeby przejść obok błędnie wypisanego słowa. Ty uważasz, że się z Tobą przepychamy, bo szal ma inny kolor, a dla mnie to nie ma znaczenia. Po pierwsze masz jakieś dziwne wyobrażenie, że Tobie można rozpoczynać i kończyć dyskusje, to Ty możesz pouczać innych, inni mają słuchać. Jeszcze każda Twoja dyskusja to obracanie kota ogonem. Nic tak nie ogłupia jak rozmowa z Tobą.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2022, 10:01
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2022, 10:09
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sie 2022, 10:25
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2022, 10:26
A szkoda, że nic się nie zmieniło, bo taki był mój cel, o czym trąbię od lat. Niestety co również powtarzam ciągle, nic nie wyłapałeś, bo nadal bredzisz o jakimś moim podbudowaniu. Wręcz przeciwnie, jestem załamany postawą niektórych forumowiczów.
Trochę śmieszy. A troche ubolewam nad tym. Patologia level expert. Powodzenia życzę. Toszek czeka.
cloner
wloski
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 sie 2022, 10:49
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio