Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 9299

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sie 2022, 23:16

cloner pisze:
10 sie 2022, 22:51
Tomusmc pisze:
10 sie 2022, 22:46
fuck logic poraz kolejny
https://www.ortograf.pl/watpliwosci-jez ... czy-osobno

Niektórym powrót do tej szkoły średniej by się przydał.
No widzisz, ja nie byłem piątkowym uczniem przez cały okres swojego życia :mrgreen: to jak to w końcu jest z Klaudyną? Odpowiesz?

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 986
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 sie 2022, 23:18

Tomusmc pisze:
10 sie 2022, 22:46
fuck logic poraz kolejny
https://www.ortograf.pl/watpliwosci-jez ... czy-osobno

Niektórym powrót do tej szkoły średniej by się przydał.
Haha znów nabijanie postu żeby się do kogoś przypierdolić. Zluzuj majty chłopie serio.

Problem np między liceum i technikum nie wydaje się nawet samo w sobie kategoryzowanie, bo faktycznie może jakieś jest, ale z mojego doświadczenia. Niestety z liceum jest łatwiej przygotować do studiów, chodzi mi generalnie o to że jak wybierzesz profil liceum np. ścisły, to jakoś wjedziesz na te studia z wiedzą z matematyki, fizyki czy chemii. A miałem zajebiste oceny z przedmiotów ścisłych, jednak godzin było zdecydowanie mniej niż w liceum, aby przepracować cały materiał. Ja będąc w technikum budowlanym poszedłem na Polibude wydział Budownictwa w Gliwicach i niestety matematyka i fizyka była nie do przeskoczenia, w moim technikum tak mocno kładli nacisk na przedmioty techniczne, że z tym nie miałem problemu na polibudzie, natomiast to i tak była wiedza którą da się nauczyć, zaniedbania do przedmiotów ścisłych w technikum były zbyt wielkie, żeby ogarnąć takie braki do pierwszych kolosów. Potem poszedłem na Polibude na wydział Transportu i jeblem wszystko jednym ciągiem bez ani jednej poprawki. Nie mając wiedzy technicznej z logistyki, matematyka i fizyka na szczęście nie tak wymagająca. Dziś pracuje w zawodzie wykształconym na studiach.

Nie ma co ludziom mieszać ogólnie w głowie na co się decydować. Natomiast dziś wybrałabym chyba liceum, papier technika nic mi nie daje, jest bez wartościowy, bo nikt nas nie chciał przyjmować w tym zawodzie Technik Budownictwa kosztorysant. ;) I na własną rękę zacząłem pracować w logistyce a potem poszedłem na studia z tym związane.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sie 2022, 23:24

Tomusmc pisze:
10 sie 2022, 23:16
to jak to w końcu jest z Klaudyną? Odpowiesz?
Moim zdaniem od podstawówki do gimnazjum poniżej 4,5 nie zeszła.
Tomusmc pisze:
10 sie 2022, 23:16
No widzisz, ja nie byłem piątkowym uczniem przez cały okres swojego życia
To już każdy zdążył zauważyć, dawno temu.
wloski pisze:
10 sie 2022, 23:18
Haha znów nabijanie postu żeby się do kogoś przypierdolić. Zluzuj majty chłopie serio
Piłeś? Nie pisz.

Rozmowa z Futbolowa, ale dwóch ochroniarzy się musi wepchnąć :lol2: Ale to ja ten zły.

Wrzućcie na luz. Mniej spinki, więcej optymizmu panowie.
Dobranoc.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2196
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 sie 2022, 23:43

Kluchman pisze:
10 sie 2022, 23:07
A tak publicznie chwaliłaś te pracodawczynię. Co to się stało?
Myślę, że było tam sporo kiepskich decyzji personalnych, które zadecydowały o tym, że trzeba było zwolnić ponad 40 osób i zamknąć jeden z lokali, bo inaczej firma nie pociągnęłaby finansowo. Pomijając ten fakt - o ludziach, którzy byli "nade mną" wciąż mam dobre zdanie i pozostajemy w normalnych relacjach.
cloner pisze:
10 sie 2022, 23:24
Łoł, solidnie! :D Raz miałam 4,8 i świadectwo z paskiem - w IV klasie. Poza tym w okolicach 4,2-4,3. Ale ja bardzo dużo wagarowałam, więc wiele ocen wynikało po prostu z nieobecności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4419
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 11 sie 2022, 0:29

Ja w technikum elektronicznym się nie odnalazłem jednak (myślałem że to będzie IT 😁) ale za to na ekonomii na Akademii Ekonomicznej w Kato później byłem orlem.. W tyglu 3 z maty i fizy. A w na studiach tych kolesi z LO kładłem bo ja w tyglu miałem macierze czy całki a oni 1 raz na oczy to widzieli. I na kolosach na statystyce na 1 roku dostawałem 5 a oni robili 3 poprawki 😎

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2022, 8:55

cloner pisze:
Teraz śmiało możesz przyznać jak bardzo się pomyliłeś 8)
cloner pisze:
To już każdy zdążył zauważyć, dawno temu.
Być może się domyślasz, ale też należysz do tej "elyty" nieuków, a to, że na forum podbijasz sobie ego szukając wszędzie błędów, nie zmieni Twojej przeszłości :]

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2022, 9:10

Tomusmc pisze:
11 sie 2022, 8:55
Teraz śmiało możesz przyznać jak bardzo się pomyliłeś
Mogę przyznać, jak niewiele się pomyliłem, skoro pisałem o 4.5, a miała 4.3.
Tomusmc pisze:
11 sie 2022, 8:55
Być może się domyślasz, ale też należysz do tej "elyty" nieuków, a to, że na forum podbijasz sobie ego szukając wszędzie błędów, nie zmieni Twojej przeszłości
I to jest twój problem koleś, problem wielu tutaj. Po pierwsze poprawiam, żebyście tego naszego kochanego języka nie kaleczyli, a ja z moją przeszłością nie mam żadnych problemów, przecież pisałem tutaj niejednokrotnie jak wyglądała moja edukacja. ;) (a własciwie jej brak)
A po drugie... taki nieuk jak ja poprawia wam błedy, nie wstyd?

Może stąd te wieczne spinki z waszej strony, teraz ma to sens, Taki leser poprawia błędy wykształconym, dobrze usytuowanym ludziom, więc ego nie wytrzymuje, styki się przepalają i później czytam inwektywy w moją stronę.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sie 2022, 9:58

cloner pisze:
11 sie 2022, 9:10
więc ego nie wytrzymuje
Jest tyle problemów na świecie, że bycie rycerzem ortografii, szeryfem na drodze i co tam jeszcze nie zmieni ludzi. Daj sobie spokój i skończą się inwektywy w obie strony to po pierwsze, a po drugie to o czyim ego mówimy. Bo widocznie Twoje ego nie pozwala na to, żeby przejść obok błędnie wypisanego słowa. Ty uważasz, że się z Tobą przepychamy, bo szal ma inny kolor, a dla mnie to nie ma znaczenia. Po pierwsze masz jakieś dziwne wyobrażenie, że Tobie można rozpoczynać i kończyć dyskusje, to Ty możesz pouczać innych, inni mają słuchać. Jeszcze każda Twoja dyskusja to obracanie kota ogonem. Nic tak nie ogłupia jak rozmowa z Tobą.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2022, 10:01

:lol2: :lol2: wloski, tyś jest przezabawny i pełen kompleksów od dawna, jak ktoś nie wierzy to niech spojrzy na jego profil i lokalizację wpisaną, przecież to chory człowiek. Mogę pisać miliard razy w jakim celu wskazuję błędy, a ci którzy je popełniają i tak tego nie pojmą, niestety. I będą sobie wymyślać swoje chore historyjki :lol2: przynajmniej mi humor w pracy od rana poprawiasz :beer:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2022, 10:09

Wierz mi, że moje życie nie zmieniło się wcale, a i w jedną, ani w drugą stronę po tym jak poprawiłeś mój błąd. Być może ty się podbudowałeś tym, że znowu radar coś wyłapał, nie wnikam ;)

Ja nigdy nie byłem orłem, ale też nigdy nie miałem problemów z nauką. Lenistwo w większości wygrywało, ale sprytem przechodziłem z klasy do klasy bez większych problemów. Nigdy nie miałem komisa, maturę zdałem z dobrym wynikiem więc nie czuję się w potrzebie żeby wracać do edukacji no jakiś anon z forum znalazł jeden błąd :lol2: szukaj dalej, będę zastawiać pułapki żebyś mógł sobie ego podbudować 8) już raz cię złapałem :mrgreen:

huj, dópa, tsytski 8)

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sie 2022, 10:25

CLONERA DUPA BOLI BO WPISAŁEM 15 MINUT TEMU LOKAZALIZACJE XD I WIEDZIAŁEM ŻE TA PUSZKA PANDORY SIĘ OTWORZY.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sie 2022, 10:26

Tomusmc pisze:
11 sie 2022, 10:09
Wierz mi, że moje życie nie zmieniło się wcale, a i w jedną, ani w drugą stronę po tym jak poprawiłeś mój błąd. Być może ty się podbudowałeś tym, że znowu radar coś wyłapał, nie wnikam
A szkoda, że nic się nie zmieniło, bo taki był mój cel, o czym trąbię od lat. Niestety co również powtarzam ciągle, nic nie wyłapałeś, bo nadal bredzisz o jakimś moim podbudowaniu. Wręcz przeciwnie, jestem załamany postawą niektórych forumowiczów.
wloski pisze:
11 sie 2022, 10:25
CLONERA DUPA BOLI BO WPISAŁEM 15 MINUT TEMU LOKAZALIZACJE XD I WIEDZIAŁEM ŻE TA PUSZKA PANDORY SIĘ OTWORZY.
Trochę śmieszy. A troche ubolewam nad tym. Patologia level expert. Powodzenia życzę. Toszek czeka.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 sie 2022, 10:32

cloner pisze:
11 sie 2022, 10:26
Toszek czeka.
Dobraaaaaaaaaaaaaaaaa, ale najpier Gran Canaria, Mallorca i San Remo :)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 sie 2022, 10:44

Keres pisze:
10 sie 2022, 17:53
A zapłacę razem 11500 zł + opłaty
SZOK! celowałem w minimum 40K, w Toruniu działka ROD, zwykła, bez fanaberii to kosztuje 30K za 300m2.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5298
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 sie 2022, 10:49

Praca jednak potrafi zaskoczyć. Rozmawiam z klientka 20min o kredycie frankowym, unieważnieniu, sprawach sądowych itd. Na końcu pytam o jej działalność gospodarczą, bo muszę sprawdzić czy nie jest to problem w przypadku złożenia pozwu. Pytam "na czym polegała Pani działalność, czym się Pani zajmowała?"
I przyznam, ze nie byłem gotowy na tę odpowiedź:
Spoiler:
:rotfl4:

dobrze, że leżałem, bo bym pewnie spadł z krzesła.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”