Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 paź 2023, 20:01
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 paź 2023, 20:01
Ale ja nie twierdzę że nie trzeba zmian w Polsce. Nawet mogę przyznać że glosowalem na 3 drogę ale chodziło tu o człowieka który bardzo mocno przyczynił się do kilku projektów które mocno rozwinely mój region
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 paź 2023, 20:23
Wiadomo. Jak Wikipedia podaje dane, które kłócą się z twoim obrazem świata to są one przekłamane. To samo co z Eurostatem przy okazji afery stulecia.Chlopaczek pisze: ↑20 paź 2023, 20:01Nawrzucales przekłamane dane
Zauwaze ze kłamiesz to naprostuje. Widze że nie tylko ja. Miej to na uwadze.
Póki co jedyne co naprostowales to swój dysonans poznawczy, jak się okazało, że na tle UE Polska wcale nie ma jakiejś tragicznej sytuacji budżetowej, a za twoich geniuszy z Platformy sytuacja była wcale nie lepsza i to pomimo braku socjalu i przede wszystkim bezprecedensowych inwestycji w armię. Także tak.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 20 paź 2023, 20:26
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 paź 2023, 20:47
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2023, 20:58
Brawo Ty. Nie daj się wciągnąć w tę grę, bo skończysz jak ja z Covidem. Ktoś bez żadnej głębszej refleksji, bez rozumienia tematu i bez żadnego sensownego kontekstu wrzuci pojedyncze dane z iksa, które pasują mu do tezy, a Ty poświęcisz kilka godzin, by poszukać poważnych źródeł i wykazać, dlaczego to błąd. A potem Cię zwyzywają. Bo to, że ten Pan Krzysztof (kimkolwiek jest) jest tendencyjny to widać na pierwszy rzut oka.Chlopaczek pisze: ↑20 paź 2023, 20:01Co do twojego pytania to nie chce mi się tego analizować wiec nie odpowiem. Nawrzucales przekłamane dane i zero refleksji. Jeszcze chcesz żebym siedzial i analizował budżet Polski kiedy ty sobie będziesz po propisowskich twitterowych kontach śmigał. Sorry ale nie.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 paź 2023, 21:13
MazurXIII
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 paź 2023, 21:21
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 paź 2023, 21:44
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 paź 2023, 21:44
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 20 paź 2023, 21:54
Ojciecdyrektor
czubatka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 paź 2023, 22:01
masacra pisze: ↑20 paź 2023, 21:44Nie no, trochę klikbajtowy tytuł
Optymalnym wariantem jest 150-tysięczna armia zawodowa: 30-40 tysięcy obrony terytorialnej, 20-30 tysięcy dobrowolnej zasadniczej służby wojskowej i zbudowanie kilkusettysięcznej rezerwy - wskazał Siemoniak.
Imo Amerykanie im nie pozwolą na taki rozpierdol w wojsku jaki zrobili dekadę temu. Ale też niczego po za jakimś niezbędnym minimum się po nich nie spodziewam. No i kolejny raz przestawienie wajchy na europejski przemysł zbrojeniowy co niekoniecznie wyjdzie na plus.
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 20 paź 2023, 22:17
Conrado
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio