Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 12 lip 2024, 10:45
matt_
olivstone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 13 lip 2024, 17:56
No niby tak ale przypuszczam, że Edwards przyniósł swoje know-how w kwestii transferów i klub raczej będzie operować z czasów przed jego odejściem. Tzn przynajmniej tym sobie tłumacze ta ciszę na morzu w temacie Liverpoolu w tym okienku. Bo druga opcja to moja ulubiona teoria o biedapoolku, który ma te 30-40mln funtów do wydania co roku i jak w którym wyda więcej to potem odpokutowuje to w następnym. W zeszle lato poszło 95mln na czysto, także tak
masacra

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 lip 2024, 18:21
Ja to nie wiem ale wiemy dobrze ze ta rozmowa to nasze gdybanie oparte na wydarzeniach z przeszlosci. Nie moge sie z toba nie zgodzic ale moge tez isc w inna strone. Przede wszystkim Edwards nie ma ciszy i nudy, bo co jest juz potwierdzone zajmuje sie kupieniem Bordeaux dla FSG. Na sto procent siedzi i rozmawia z Hjusem, przyklepuje jego pomysly i na chwile obecna duzo rozwiazan moze byc oparte o jego know-how ale IMO jego udzial jest relatywnie maly i jak Lysy mowil z kim rozmawial to rozmawial codziennie z Hjusem i dla mnie ma to sens.masacra pisze: ↑13 lip 2024, 17:56No niby tak ale przypuszczam, że Edwards przyniósł swoje know-how w kwestii transferów i klub raczej będzie operować z czasów przed jego odejściem. Tzn przynajmniej tym sobie tłumacze ta ciszę na morzu w temacie Liverpoolu w tym okienku. Bo druga opcja to moja ulubiona teoria o biedapoolku, który ma te 30-40mln funtów do wydania co roku i jak w którym wyda więcej to potem odpokutowuje to w następnym. W zeszle lato poszło 95mln na czysto, także tak
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 13 lip 2024, 18:34
Jeśli rzeczywiście nic się nie dzieje, to albo ktoś tam zgłupiał totalnie albo, co bardziej prawdopodobne, rzeczywiście funduszy jest 0.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 lip 2024, 18:40
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 14 lip 2024, 12:34
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 lip 2024, 12:36
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 14 lip 2024, 12:41
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 lip 2024, 12:44
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 18 lip 2024, 22:34
Jak wiadomo chyba już od czerwca, to też się temu przyglądaliśmy. I w sumie jak podoba mi się idea Yoro, jak uważam, że potrzebujemy obrońcy, tak wolałbym chyba kogoś z już trochę większym doświadczeniem, bardziej w stylu transferu Konate. I z tymi 4 obrońcami to też trochę naciągane IMO, bo a) Konate zagra maksymalnie 15-20 sensownych meczów w sezonie, a Gomez ostatni raz nie pod przymusem więcej niż jeden mecz na środku zagrał nie wiem kiedy i pewnie było to w jakimś 2019 roku. Rolę tego młodego obrońcy bez większego doświadczenia mamy na razie zajętą.Liverpool registered their interest in Yoro but they didn't table an offer after being informed that he wanted guarantees about playing time. Anfield chiefs weren't in a position to provide that given they already have four senior centre-backs.
Liverpool decided to not pursue a move due to not being to guarantee game time to Yoro, as he would be essentially 5th choice. Liverpool viewed him as a long term project and didn’t want to fast track him
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 lip 2024, 14:42
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 lip 2024, 15:45
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 26 lip 2024, 13:45
Sergek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio