przeszedłem w tym roku trylogię i wszystkie dodatki do exodusa jakie wyszły. Dużo godzin tam spędziłem ale to teraz moje ulubione gry razem z serią Wiedźmińską.
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 28 sie 2026, 14:32
Licencje akurat łatwo idzie obejść, wystarczy podłączyć pendrajwa z patchem. Na komputerze, za czasów starych PES-ów, to całe przerzucanie folderów, odpalanie jakichś .exe było dla mnie bardziej męczące. Tutaj w zasadzie wystarczą 2 kliknięcia i bycie cierpliwym przez kilkanaście minut
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 28 sie 2026, 15:00
230 milionów sprzedanych kopii GTA V (cała seria 460 milionów) a tym samym trzecie miejsce wśród najlepiej sprzedających sie tytułów w historii (Tetris i Minecraft z 1. i 2. miejsca są 'nowymi' tytułami, a nie kolejną iteracją marki) , kilkanaście (albo i kilkadziesiąt) milionów graczy w GTA Online każdego miesiąca, 13 lat od premiery V, a międzyczasie kapitalnie przyjęty i srzedany RDR2, prawdopodobnie największy budżet wydany na rozwój gry.
emski
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 28 sie 2026, 15:23
Właśnie wyobraziłem sobie akcję, że goni Cię policja, znajdujesz zajebistą furę, wywalasz typa zza kółka, a tam rezerwa w baku, bo typ wziął ją na raty i ledwo go stać na spłacanie, więc jeździ nią tylko od święta
Mr.Chris
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 31 sie 2026, 22:29
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 wrz 2026, 14:18
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 wrz 2026, 17:40
Niekoniecznie, wszystkie karty serii RTX 50 wspieraja, wiec RTX 5070, 5070 Ti czy 5080 wystarczy. 5060 w teorii tez, ale tu pewnie juz mocy za malo.Maciek (interista) pisze: ↑02 wrz 2026, 14:18Ostatnio zatrzęsienie filmów z pokazem DLSS 5. Nie powiem robi wrażenie, ale jak dobrze sprawdzam to trzeba wydać ponad 20k na samą kartę?
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » 03 wrz 2026, 16:15
7lechus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 7lechus » wczoraj, 10:08
Maciek (interista) pisze: ↑02 wrz 2026, 14:18Ostatnio zatrzęsienie filmów z pokazem DLSS 5. Nie powiem robi wrażenie, ale jak dobrze sprawdzam to trzeba wydać ponad 20k na samą kartę?
Pomijając już, zmianę stylu artystycznego gry na ujednolicony "foto-realizm" (są gry gdzie to daje radę ale w większości wygląda to nienaturalnie i kuje w oczy filtrem z instagrama) koszt używania DLSS 5 nie jest wart tej zmiany. Przynajmniej w obecnej generacji kart graficznych.cruel pisze: ↑02 wrz 2026, 17:40Niekoniecznie, wszystkie karty serii RTX 50 wspieraja, wiec RTX 5070, 5070 Ti czy 5080 wystarczy. 5060 w teorii tez, ale tu pewnie juz mocy za malo.Maciek (interista) pisze: ↑02 wrz 2026, 14:18Ostatnio zatrzęsienie filmów z pokazem DLSS 5. Nie powiem robi wrażenie, ale jak dobrze sprawdzam to trzeba wydać ponad 20k na samą kartę?

7lechus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio