I przez taki wynik straciłem 40 zł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 cze 2006, 17:36
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 cze 2006, 17:52
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 cze 2006, 18:07
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 04 cze 2006, 18:20
SpY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 04 cze 2006, 19:12
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2006, 9:43
każdy z zespoów tu grających nie może być pewny awansu, Argentyna wie cos o tym, przed 4 laty też była w grupie śmierci [bodajże z Anglia, Szwecją i Nigerią - jakoś tak] wtedy nie wyszli, pamiętam jak im Beckham gola z karnego strzelił i Agr poległa 1:0, Szpaqu sie podniecał, bo w tym meczu grał też Aldo Duchericeald pisze:Po obejrzeniu dotychczasowych sparingów Holendrów mam wrażenie, że mogą mieć problem z wyjściem z grupy
no tak, wczoraj miał tylko jedna zajebistą akcję w obronie [na prawdę świtną] uratował druzynę przed strata gola. Ale jak na niego to rzeczywiście troche mało.iceald pisze:Van Bommel wyraźnie nie może odnaleźć formy z PSV
ja myślę, że na Serbów starczyiceald pisze:Rezerwowi Landzaat i Maduro? Czy też może tylko Robben i van Persie, ew. Kuyt? To chyba zbyt mało jak na przeciwników tej klasy co ich grupowi rywale.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 05 cze 2006, 10:45
gregoreg18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 cze 2006, 10:55
Szansa na to ze Argentyna nie wyjdzie z grupy jest taka sama jak Rasiak mialby zostac krolem strzelcow. Czyli jest ale bardzo mala... WKS nie wyjdzie z grupy... Drogba juz nie ma tego blysku jak na poczatku tego sezonu chociazby... Natomiast Serbowie to wcale nie slaby zespol i jakies pkt zdobeda...gregoreg18 pisze:Ja jednak mam swoje typy ktore chcialbym byscie skomentowali.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2006, 11:02
Słowenii strzelił 2 gole w 4 minuty ... przypadek ? nie wydaje mi się.Martinho pisze:Drogba juz nie ma tego blysku jak na poczatku tego sezonu chociazby...
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 cze 2006, 11:03
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 05 cze 2006, 17:04
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 05 cze 2006, 17:15
Vianuch pisze:Argentyna raczej na pewno wyjdzie ale, kto wyjdzie drugi niewiadomo.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2006, 17:25
a jak się niby prezentują ? dobrze grali, tylko skuteczność zawidoła.Vianuch pisze:Holandia może mieć spory problem z formą jaką prezentuje.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 cze 2006, 17:55
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 cze 2006, 9:08
Morrow
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio