Na całe szczęście wspaniałe widowisko dała nam Argentyna i WKS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 cze 2006, 2:18
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 12 cze 2006, 2:27
to akurat strzelal Sneijder i to po roznym, krotkie wykonanieTomusmc pisze:Ładnie Van Nisterlooy chciał piętką w drugiej połowie strzelić po strzale Van Persiego z rzutu wolnego (fakt faktem pięknie to zrobił).
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 cze 2006, 2:33
Kurde masz racje hehe pomyliłem sytuacje$canda(L)ous pisze:to akurat strzelal Sneijder i to po roznym, krotkie wykonanie
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 cze 2006, 7:40
$canda(L)ous pisze:"Reprezentacja Holandii co prawda wygrała, jednak Robin van Persie ma powody do złości - piłkarz Arsenalu poprosił kolegę z drużyny, Arjena Robbena o bardziej zespołową grę.
"Wszyscy chcemy zagrać w sześciu meczach Mistrzostw Świata, a nie tylko Arjen - sam wszystkiego nie zrobi".
"Musi brać pod uwagę swoich partnerów. Czasem jego akcje przynoszą korzyść jemu, a nie zespołowi".
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 12 cze 2006, 14:01
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 cze 2006, 17:39
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 cze 2006, 23:27
$canda(L)ous pisze:Niggaz [']
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 cze 2006, 23:44
To byl zawodnik, ktorego mi najbardziej brakowalo w wyjsciowym skladzie w pierwszym meczu. Mam nadzieje, ze wiecej szansy do pokazania sie, do gry dostanie Aimar, napewno ma ogormny potencjal i powinien dostac taka szanseCorinthians pisze:Jutro gra Argentyna. Jedna istotna widomość: Nie zagra patałach Cambiasso, w jego miejsce LuchoTo już jest coś, na pewno akcje Argentyny będą dużo lepiej wyglądać.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 16 cze 2006, 10:33
Aimar jest dobry i szkoda by nie zaprezentował się na tych Mistrostwach. Myślę że dzisiaj powinien dostać szansę gry chociaż na kilkanaście minut. Co do Cambiasso to na defensywę wystraczyłby Mascherano. Mimo iż pomocnik Interu nie grał zbyt słabo w meczu z WKSem to raczej powinien grac jeden pomocnik defensywny.Messi E2 Ronaldinho pisze:Corinthians napisał:
Jutro gra Argentyna. Jedna istotna widomość: Nie zagra patałach Cambiasso, w jego miejsce Lucho Mr. Green To już jest coś, na pewno akcje Argentyny będą dużo lepiej wyglądać.
To byl zawodnik, ktorego mi najbardziej brakowalo w wyjsciowym skladzie w pierwszym meczu. Mam nadzieje, ze wiecej szansy do pokazania sie, do gry dostanie Aimar, napewno ma ogormny potencjal i powinien dostac taka szanse Wink Co do Cambiasso to nie zagral on najgorzej, ale jeden defensywny pomocnik Arrow Mascherano wystarczy Twisted Evil
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 16 cze 2006, 12:35
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 16 cze 2006, 13:02
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 16 cze 2006, 13:45
gregoreg18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2006, 14:42
Corinthians - bo to guru byłCorinthians pisze:$canda(L)ous napisał:
Niggaz [']
Okularki
a jednak, chyba należałoby mu zwrócić honor co ?Corinthians pisze:Nie zagra patałach Cambiasso, w jego miejsce Lucho
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 16 cze 2006, 15:54
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 cze 2006, 16:04
Jeżeli najlepszy pomocnik Interu, lider środka pola. W zasadzie w tym sezonie najlepszy DM we Włoszech jest patałachem to świadczy to albo o zawisci, albo o braku wiedzy piłkarskiej. Abstrahując juz od tego pieknego gola strzelonego Serbii, w meczu WKS Cambiasso zagrał poprawnie, wiec dziwi mnie postawa Pekermana. Dziwna ta jego niechęc do do piłkarzy Interu. Liderzy obrony Samuel, Javier Zanetti nie zostali powołani. Paradoksem że mający chyba najsłabszy sezon z całej kolonii argentyńskiej na San Siro Burdisso gra w pierwszym składzie. Zanetti jest od Burdisso o niebo lepszy. Ciekawe czy da szanse bedącemu w życiowej formie Julio Ricardo Cruzowi.Corinthians pisze:Nie zagra patałach Cambiasso
Babel
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio