Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 14 cze 2006, 13:42
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2006, 13:51
więcej pożytku mamy z Jopa niż z Lewandowskiego.el_nino pisze:Według mnie najlepszą taktyką jaką mogła by grać Polska to 4-3-1-2 w obronie nie dawałbym Jopa, myśle ze chociaz przed meczem z Kostaryką Janas zrozumie że nie ma z niego wielkiego pożytku. Tak więc obrona: Baszczyński, Bąk, Lewandowski, Żewłakow.
kosowski ma konuzje, nie wiadomo czy zagra w ogóle.el_nino pisze:Co do Jelenia to nie musiałby grać na tej pozycji mógłby być rezerwowym, a wtedy na jego pozycję wskoczyłby Krzynówek i miejsce byłoby dla Kosowskiego.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 cze 2006, 13:56
Uzasadnij mi w czym Lewandowski jest lepszy od Jopa bo nie rozumie twojej decyzji...el_nino pisze:Według mnie najlepszą taktyką jaką mogła by grać Polska to 4-3-1-2 w obronie nie dawałbym Jopa, myśle ze chociaz przed meczem z Kostaryką Janas zrozumie że nie ma z niego wielkiego pożytku.
Jelen nie bedzie wysuniety bo na srodku pomocy nie gra Najwyzej na prawej stronie gdzie czuje sie wg mnie najlepiejel_nino pisze:W drugiej lini grali by czteroma pomocnikami, jeden wysunięty którym powinien być Jeleń
[`]el_nino pisze:A atak na pewno bez Rasiaka,
Ktory ma kontuzjeel_nino pisze:i miejsce byłoby dla Kosowskiego.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 cze 2006, 14:01
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 14:21
tutaj nie upatrywalbym wiekszych zmiancloner pisze:Boruc - Zewlakow, Jop, Bak, Baszczynski
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczerbiec » 14 cze 2006, 17:31
szczerbiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 14 cze 2006, 17:52
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 cze 2006, 18:06
Obawiam się że jednak jesteś. Ty namawiasz do zła i szerzysz nienawiść a to chyba jest sprzeczne z regulaminem, choc go nigdy na oczy nie widziałemszczerbiec pisze:I wcale nie jestem white power czy jakimś innym debilem, jak pisali tu w innym temacie jacyś kolesie wpasowani w poprawność polityczną (PPP!).
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 cze 2006, 18:15
Tak więc nie ma jakiejś dużej niespodzianki bo chyba wszyscy na brak szymka byli przygotowani. Martwi mi tylko jak zagra Bosacki... ale pożyjemy zobaczymy...1-Artur Boruc - 4-Marcin Baszczyński, 19-Bartosz Bosacki, 6-Jacek Bąk, 14-Michał Żewłakow - 21-Ireneusz Jeleń, 16-Arkadiusz Radomski, 7-Radosław Sobolewski, 8-Jacek Krzynówek - 15-Euzebiusz Smolarek, 9-Maciej Żurawski.
W porównaniu z pierwszym meczem MŚ z Ekwadorem (0:2) w podstawowej jedenastce zabraknie Mariusza Jopa i Mirosława Szymkowiaka. Ich miejsce zajmą Bartosz Bosacki i Ireneusz Jeleń.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 18:54
brylancik pisze:Martwi mi tylko jak zagra Bosacki...
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 cze 2006, 18:56
ja bym tam sie na niego nie powoływał, on spalony zawsze występujeszczerbiec pisze:M. Maleńczuka:
nie dla mnie przyjaźń polsko-niemiecka
szczerbiec pisze:hitlersynów
"ty nie jestes white power czy innym debilem" a Lepper populistąszczerbiec pisze:szwabami
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 19:00
taki sklad dodal PAP -fieldy pisze:a to juz oficjalne składy ?
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 14 cze 2006, 19:01
brylancik pisze:Martwi mi tylko jak zagra Bosacki...
czeher pisze:No to juz nawet na opatrznosc nie ma co liczyc ale moze Janas gra dla mnie -> $$$$
Karmelinho15

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 cze 2006, 19:06
Dudka raczej wiele na srodku nie gral wiec nie ma co go wymieniacKarmelinho15 pisze:Dudka
moze i liczy na to ale wkoncu ma Niemcow w 100% rozpracowanychKarmelinho15 pisze:Może Janas liczy na to ,że Bosacki grał w Niemczech i wie jak oni graja Question
.... Friedrich a moze nawet HuthKarmelinho15 pisze:Jedyna szansa to
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 cze 2006, 19:17
brylancik
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio