Tak! Ronaldinho jest gruby! Mam nawet dowód w postaci zdjęcia z ostatniego meczu!wazza pisze:no i oczywiście Ronaldinho, ale zaraz usłyszę, że to dlatego widać, że przytył bo w Hiszpanii mają inne obiektywy w aparatach niż w Anglii...

Ale spasiony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2007, 13:53
Tak! Ronaldinho jest gruby! Mam nawet dowód w postaci zdjęcia z ostatniego meczu!wazza pisze:no i oczywiście Ronaldinho, ale zaraz usłyszę, że to dlatego widać, że przytył bo w Hiszpanii mają inne obiektywy w aparatach niż w Anglii...

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 sie 2007, 13:58
Cristiano 'Fruwający Koks' Ronaldo. A na zdjeciu Dinho pewnie wciągnął brzuch, nie Wazza?Mentor pisze:Cristiano 'Koks' Ronaldo.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 sie 2007, 16:15
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 sie 2007, 16:24
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2007, 17:03
lisek_chz pisze:Szczerze powiedziawszy, Arsenal ma największe szanse. Nie dlatego, że większa część użytkowników tego forum im kibicuje, tylko dlatego, że mają jeden z lepszych (o ile nie najlepszy) i najmłodszych zespołów. Może i Arsenal nie zrobił jakiś zdumiewających transferów, ale jednak się wzmocnił. Oczywiście Manchester, czy Liverpool wzmocnili się bardziej, ale jak dla mnie to te kluby nic nie osiągną. Jeżeli ktoś oglądał mecze Arsenalu w letnich przygotowaniach (patrz. Lazio czy Ajax), to wie o czym mówię.

lisek_chz pisze:Szczerze powiedziawszy, Arsenal ma największe szanse.
Dlaczego?lisek_chz pisze:Oczywiście Manchester, czy Liverpool wzmocnili się bardziej, ale jak dla mnie to te kluby nic nie osiągną.
lisek_chz pisze:Jeżeli ktoś oglądał mecze Arsenalu w letnich przygotowaniach (patrz. Lazio czy Ajax), to wie o czym mówię.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 sie 2007, 18:07
Kolega raczy zartowac?Szczerze powiedziawszy, Arsenal ma największe szanse. Nie dlatego, że większa część użytkowników tego forum im kibicuje, tylko dlatego, że mają jeden z lepszych (o ile nie najlepszy) i najmłodszych zespołów. Może i Arsenal nie zrobił jakiś zdumiewających transferów, ale jednak się wzmocnił. Oczywiście Manchester, czy Liverpool wzmocnili się bardziej, ale jak dla mnie to te kluby nic nie osiągną. Jeżeli ktoś oglądał mecze Arsenalu w letnich przygotowaniach (patrz. Lazio czy Ajax), to wie o czym mówię.
jak mówimy o sparingach, to polecam ogladnac wyczyny chocby Naniego i potem pisac takie bzdury. Sparing nic nie znaczy, juz w weekend pierwszak olejka bedziemy madrzejsi. w kazdym badź razie Diabły sa w gazie, Ronaldo czaruje jak rok temu, Rooney doszedł do tej formy sprzed dwóch latJeżeli ktoś oglądał mecze Arsenalu w letnich przygotowaniach (patrz. Lazio czy Ajax), to wie o czym mówię.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 sie 2007, 20:59
W zeszłym sezonie niemalże z identyczną kadrą dwa razy pokonaliśmy Manchester (w jednym z meczów nie zagrał Henry, nie pamiętam jak było z Ljungbergiem, ale coś mi się wydaje że nie zagrał w obu meczach), z Chelsea ani razy nie grał ani Henry ani Freddie a mimo tego padały remisy... teraz po odejściu tych właśnie piłkarzy od razu straciliśmy szanse na zwycięstwo nad Manchesterem i ChelseaKamil232 pisze:Arsenal w tej chwili patrzac na kadre nie ma czym przeciwstawic sie MU czy Chelsea...
Ja od siebie dorzucę Van Persiego. Naprawdę wartoKamil232 pisze:polecam ogladnac wyczyny chocby Naniego
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 sie 2007, 21:10
Naprawdę polecam ostatnie 3 mecze sezonu Premiership i wszystkie sparingi. Wnioskuję to patrząc na ich grę, a nie na wyniki meczy kontrolnych.Mentor pisze:Dlaczego?
Twoje zdanie. Sparingi są elementami przygotowawczymi, kontrolnymi. Na ich podstawie ustala się odpowiednią taktykę, skład na nadchodzący sezon. Wenger wie co robi. Inwestuje w przyszłość i tak czy tak, niedługo mu się to zwróci.Mentor pisze:Jak wiadomo sparingi to podstawa. Na podstawie wyników w sparingach można przewidywać obrót spraw w sezonie.
No, polecam. Popatrz, potem pisz.PS. polecam sprawdzic srednia wieku MU, czy rzeczywiscie Arsenal ma tak niższa
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 sie 2007, 21:18
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 sie 2007, 21:51
rkoeman pisze:wlasnie dlatego barcelona zabiegala arsenal w finale lm
Nie przesadzajmy.lisek_chz pisze:Oczywiście Manchester, czy Liverpool wzmocnili się bardziej, ale jak dla mnie to te kluby nic nie osiągną.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 sie 2007, 22:50
A ja polecam pozostałe 35 kolejek.lisek_chz pisze:Naprawdę polecam ostatnie 3 mecze sezonu Premiership
No. Na dodatek dała sobie strzelić bramkę po dośrodkowaniu z rzutu wolnego podyktowanego z dupyguru pisze:Do tego wielka Barca dała sobie strzelić bramkę mając w składzie o jednego zawodnika, ale to nieważne.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddworakk » 09 sie 2007, 23:02
ddworakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sir Keano » 09 sie 2007, 23:05
Sir Keano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 09 sie 2007, 23:07
Duchu...zadziwiasz mnieddworakk pisze:Duch zespolu widoczny jest goly
Sek w tym, ze Arsenalowi po za sama nazwa klubu nic nie pozostalo w walce o trofeum. Oczywiscie troche upraszczam sprawe, ale ekipa Wengera kwalifikujac sie do LM odniesie ogromny sukces. Same oslabienia w aktualnym mercato i postawienie na mlodziez, ktora zaowocuje dopiero za 2 czy 3 latka. I to patrzac optymistycznie.metol pisze:Kanonierzy wylądowali na tej pozycji na której wylądowali. Jeśli poprawią się pod tym względem to będzie znacznie lepiej.
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio