Juz przestalem. O mistrza powalcza 3 druzyny. Arsenal, Manchester United i Liverpool. Jak dobrze pojdzie, to dla Chelsea nie bedzie miejsca nawet w pierwszej czworce.Don Leo pisze:O Chelsea sie nie martwcie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 paź 2007, 19:25
Juz przestalem. O mistrza powalcza 3 druzyny. Arsenal, Manchester United i Liverpool. Jak dobrze pojdzie, to dla Chelsea nie bedzie miejsca nawet w pierwszej czworce.Don Leo pisze:O Chelsea sie nie martwcie
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jurii_22 » 02 paź 2007, 19:25
Jurii_22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 paź 2007, 19:29
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyker88 » 06 lis 2007, 21:35
spyker88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2007, 21:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lis 2007, 18:53
No i już wiadomo, że tam do końca nie zostanączeher pisze:smiem twierdzic, ze zostanie tam do koncafieldy pisze:Póki co Liverpool, na czele dziwić to nie może.Rafa obiecywa mistrzostwo i to jest najlepsza droga, Liverpool chyba jest najsilneiszy od lat a konkurencja narazie neizbyt zachwyca gra
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 lis 2007, 19:01
No i sytuacja w tabeli nieco się wykrystalizowała. Arsenal i Manchester grają najładniej, jednak przewaga nad resztą stawki nie jest jeszcze na tyle duża by mówić, że tylko pomiędzy nimi rozstrzgnie się walka o tytuł. Chelsea i Liverpool to nadal mocna siła i nigdy nie wiadomo kiedy złapią wiatr w żagle.fieldy pisze:Za nami 1/3 sezonu.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 13 lis 2007, 19:15
Piętą Achillesa Spurs jest obrona. Ramos jest na dobrej drodze, by to poukładać. W ostatnim mecz Koguty po raz pierwszy od meczu z Derby zagrały na 0 z tyłu.fieldy pisze:I choć Manu ostatnio dobrze gra i często strzela po 4 gole w meczu [a raczej strzelało, bo teraz Roo się leczy, wiec pewnie już tak rózowo nie bedzie] to ich srednia wynosi 1,76. [tak samo jak w przypadku Portsmouth i ... Spurs]
Do składu niedługo wróci King. Nie trzeba chyba mówić ile on dla nich znaczy. W końcu gra w defensywie będzie bardziej poukładana.Duch pisze:Po fatalnym starcie może obudzi się Tottenham. Oczywiście wygrali w Wigan, ale trzeba poczekać na spotkanie z mocniejszymi rywalami. No i trzeba jednak dać troszkę czasu Ramosowi.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lis 2007, 19:22
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 13 lis 2007, 19:36
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 13 lis 2007, 19:47
No a jeśli nie poprawią to nie będą mieć tytułu. Naprawdę powalający arguementDanielinho90 pisze:moim zdaniem premiership w sezonie 07/08 wygra Liverpool pod warunkiem ze polepsza forme
A ja bym się nie zdziwił, gdyby w styczniu pożegnał się z Anfield. Kilka klubów już o niego pytało (w tym City) i kto wie czy nie zdycyduje się na wybór zespołu, w którym będzie grał regularnieDanielinho90 pisze:mam nadzieje ze duzy udzial bedzie mial w tym Crouch
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 13 lis 2007, 19:50
Duch pisze:A ja bym się nie zdziwił, gdyby w styczniu pożegnał się z Anfield. Kilka klubów już o niego pytało (w tym City) i kto wie czy nie zdycyduje się na wybór zespołu, w którym będzie grał regularnie
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 lis 2007, 20:29
Miałbyś wówczas fajny klub do kibicowania. Bo Liverpool to już będzie wtedy słaby.Danielinho90 pisze:nawet fajnie jakby trafil do City
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lis 2007, 16:50
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 lis 2007, 16:59
Ade nigdzie nie jedzie.Kamil232 pisze:Ale no właśnie...Puchar Narodów Afryki...Adebayor, Toure, Eboue.
A ja się nie mogę przekonać do Chelsea. To nie jest ta maszynka do punktów jak za czasów Mourinho.Kamil232 pisze:o Mistrza będą się bić Arsenal, Chelsea i MU. Te dwie ostatnie drużyny juz pokazały w zeszłym sezonie, ze do końca potrafią utrzymać świetna formę. Jak będzie w tym sezonie? Jakoś do końca nie mogę się przekonać do tego Arsenalu.
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio