Jeżeli ich wicemistrzostwo było nie zasłużone, to co mam mówić o mistrzostwie Włochów?vakabayashi pisze:niezasłużone wicemistrzostwo świata

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 cze 2008, 23:00
Jeżeli ich wicemistrzostwo było nie zasłużone, to co mam mówić o mistrzostwie Włochów?vakabayashi pisze:niezasłużone wicemistrzostwo świata
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 cze 2008, 23:10
Włosi swoją grupę wygrali z palcem w tyłku. Francuzi mieli mokro do ostatniej kolejki grupowej.Magnum pisze:Jeżeli ich wicemistrzostwo było nie zasłużone, to co mam mówić o mistrzostwie Włochów?vakabayashi pisze:niezasłużone wicemistrzostwo świata
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 cze 2008, 23:17
W Niemczech Francja grała zajebiście, najlepiej z wszystkich (mówie tu o fazie pucharowej). Była faworytem spotkania z Włochami, przedtem pokonała Brazylię, Portugalię i Hiszpanię. A Włosi? 1-0 z karnego w 90 min z Australią, rozpierdol żałośnie słabych Ukraińców i fart w dogrywce w meczu z Niemcami. Nie wiem o czym ty mówisz człowieku, nie wiem kto wg. Ciebie miał zostać (wice)mistrzem świata?vakabayashi pisze:niezasłużone wicemistrzostwo świata
Akurat z 3 graczy, których wymienileś do 2 nie można się wogóle przyczepić. Makelele jest tak samo dobry jak był 2 lata temu, wogóle ten człowiek jest przykładem idealnie równej formy przez całą swoją karierę. Sagnol jako prawy obrońca też jest jasnym punktem reprezentacji, ciśnie do przodu w przeciwieństwie do Abidala.vakabayashi pisze:Thuram, Makelele,Sagnyol
Evra grał z Holandią cały mecz i gówno pokazał. Nasri, Diarra i Benzema to pilkarze za młodzi na taką imprezę co znakomicie pokazuje Gomis. Nie ma co na siłę wystawiać młodych skoro jednak odstają jeszcze poziomem od swoich nieco starszych kolegów. Prawda jest taka, że Domenechowi poza tym, że nie powołał Trezegueta i ew. Sahy nie można wiele zarzucić. We Francji aktualnie następuje zmiana pokoleń, starsi piłkarze są już za starzy do wygrywania, mlodzi piłkarze są za młodzi.vakabayashi pisze:zamiast nich powinii grać Nasri, Diarra, Benzema czy Evra
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 cze 2008, 23:18
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 cze 2008, 23:24
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 cze 2008, 23:32
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 cze 2008, 23:47
Abidal jest lewym obrońcą tak na marginesieVianuch pisze:ciśnie do przodu w przeciwieństwie do Abidala
moze i zaliczył asyste w meczu z Holadnia ale Robben do spółki z Van Persiem jezdzili prawa jak chcieli. aha Sagnol nie zagrał nawet 10 meczów w Bayernie w tym sezonieVianuch pisze:Sagnol jako prawy obrońca też jest jasnym punktem reprezentacji
mega słaba brazylie dodajmyVianuch pisze:W Niemczech Francja grała zajebiście, najlepiej z wszystkich (mówie tu o fazie pucharowej). Była faworytem spotkania z Włochami, przedtem pokonała Brazylię, Portugalię i Hiszpanię
tak uważaszVianuch pisze:Evra grał z Holandią cały mecz i gówno pokazał.
SahyVianuch pisze:że nie powołał Trezegueta i ew. Sahy nie można wiele zarzucić.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 16 cze 2008, 0:15
Zdecydowanie odkryłeś Ameryke.vakabayashi pisze:Abidal jest lewym obrońcą tak na marginesie
W porównaniu do gry Abidala z Rumunią, Evra był zajebisty. Zwróć uwagę ile akcji Holandii idzie prawą stroną, a ile lewą czy to w spotkaniu z Włochami czy Francją.vakabayashi pisze:tak uważasz a ja uważam ze kompletnie nie przepuścił niczego co szło jego stroną ze strony Kuyta. w dodatku często mozna go było zobaczyć z przodu
Tak, to Zidane grał sam na obronie w meczu z Brazylią, Portugalią i Włochami. Tak samo można powiedzieć, że Lippi miał wypoczętego Buffona. Gadanie bezsensowne...vakabayashi pisze:francja została vicemistrzem bo miał (wypoczętego) Zidana. to jedyny powód ze francuzi doszli az do finału. żadna w tym zasługa Domenecha
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 cze 2008, 10:50
Sagnol w porównaniu do Sagny gra padakę jakich mało.Vianuch pisze:Sagnol jako prawy obrońca też jest jasnym punktem reprezentacji, ciśnie do przodu w przeciwieństwie do Abidala.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 16 cze 2008, 11:27
mnie też cieszy. ale pamietam rozpędzoną Argentynę na MŚ 2006 i to jak skończyła, zobaczymy jak bedzie z HolendramiRóżA pisze:Niezmiernie mnie cieszy taka postawa Pomarańczowych
ale wydatnie do tego sie przyczynił co zresztą udokumentował nagroda dla MVP turniejuVianuch pisze:to nie sam Meestro doszedł do finału
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 16 cze 2008, 20:18
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 16 cze 2008, 22:28
Effi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2008, 15:30
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 cze 2008, 15:44
Tylko, ze teraz nie grają zespoły skandynawskie, tylko Oranje z Rumunia. Może jednak Holendrzy nie odpuszczą i nie przegrają meczuJuż 2 lata temu mieliśmy takie możliwości i co się okazało ? Dania i Szwecja musiały zremisować 2:2 i tak uczyniły.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 17 cze 2008, 15:59
Łukasz_
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio