http://www.whoscored.com/Matches/523289 ... lona-GijonXavi chyba najwiecej niecelnych podan w sezonie,jak ktos ma staty to poprosze.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 mar 2012, 16:14
http://www.whoscored.com/Matches/523289 ... lona-GijonXavi chyba najwiecej niecelnych podan w sezonie,jak ktos ma staty to poprosze.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 04 mar 2012, 16:17
a jak bys to nazwal? walka bark w bark? moim zdaniem mocno przesadzona, zwlaszcza, ze alves mial szanse na odegranie na piaty metr lub nawet strzal. skoro tego nie uznal za faul, to tym bardziej dziwna jest decyzja o podyktowaniu faulu pique, gdzie kontakt byl duzo delikatniejszyMGiggs pisze:Karny za faul na Alvesu? Nie mam pytan.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 mar 2012, 16:34
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 mar 2012, 16:39
Żeby być sprawiedliwym, Ty też jesteś męczącymoody90 pisze:zgadzam sie z tymi, ktorzy pisali, ze jesli sedzia zobaczyl faul pique, to czerwona kartka sluszna. tylko no wlasnie, czy tu jest faul moim zdaniem naciagane, no tym razem mimo tej kartki i braku karnego przy 1-1, udalo sie wygrac, wiec mozna to zostawic w spokoju
a jak bys to nazwal? walka bark w bark? moim zdaniem mocno przesadzona, zwlaszcza, ze alves mial szanse na odegranie na piaty metr lub nawet strzal. skoro tego nie uznal za faul, to tym bardziej dziwna jest decyzja o podyktowaniu faulu pique, gdzie kontakt byl duzo delikatniejszyMGiggs pisze:Karny za faul na Alvesu? Nie mam pytan.
pasza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 mar 2012, 19:40
ty chyba masz kompleksy albo lubisz nadinterpretowac. Napisalem o sukcesach za Pepa. Pomysl to nie boli.wchodze na forum czytam temat Barcy a tutaj o finałach z MU wiecej niz o meczu![]()
, jakbym byl idiota to bym pisał czemu nie wspominaja wywalenie z Lm w sezonie 07/08 tylko nie rozumiem zbytnio co to ma do tematu, co ma do tematu Manchester?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 mar 2012, 19:45
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 04 mar 2012, 20:44
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 mar 2012, 23:14
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 04 mar 2012, 23:28
Pique w wywiadzie dla TV3: "Sędzia wyrzucił mnie specjalnie. Już z daleka szedł z czerwoną kartką w ręku. Mogę zrozumieć, że sędziowie się mylą, ale nie że działają z premedytacją. Planował mnie usunąć za to, co mu powiedziałem po pierwszej połowie. Chodziło o ewidentny karny na Keicie. Pierwszą rzeczą jaką zrobił po przerwie było wyrzucenie mnie."
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 mar 2012, 23:34
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 05 mar 2012, 12:37
_samoth_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 05 mar 2012, 12:43
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _samoth_ » 05 mar 2012, 12:57
_samoth_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 05 mar 2012, 13:11
aveiro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited